Τρικάκια και πανό στο σπίτι του Παπαδήμου από αντεξουσιαστές

Τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου από ομάδα αντιεξουσιαστών.

SHARE THIS
0
SHARES

Τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου από ομάδα αντιεξουσιαστών. «Για το σύντροφό μας απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου», όπως σημειώνουν σε ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανάρτησή τους

«Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο μας απεργό πείνας - από σήμερα 25/02 και δίψας, Ντίνο Γιαγτζόγλου. 
Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο κείμενο.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου

ΝΟΥΣ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΤΙΝΟ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ο Ντίνος Γιαγτζόγλου κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για τις επιθέσεις με βόμβες-δέματα σε αξιωματούχους, μεταξύ τους και ο Λουκάς Παπαδήμος στις 28 Οκτωβρίου. Ο 29χρονος είχε μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας, στις οποίες κρατείται, στις φυλακές Κορυδαλλού. Η δίκη αναβλήθηκε και ο 29χρονος προχώρησε σε απεργία πείνας για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού. Εξ αφορμής χθες Σάββατο προκλήθηκε ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού ενώ το απόγευμα έγινε συγκέντρωση έξω από το υπ. Δικαιοσύνης. Ακολούθησε επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ και προσαγωγές. Η καταδρομική παρέμβαση στην Εφέτη Ι. Κλάπα Υπενθυμίζεται πως παρέμβαση με τρικάκια και πανό έξω από το σπίτι της εφέτου Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών στις 22/02. Στο κείμενο που δημοσιοποίησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα λέει ότι επέλεξε την συγκεκριμένη δικαστή «γιατί αποτελεί εξέχον μέλος μιας δράκας «πρόθυμων» δικαστικών που συνεργάζονται με την «αντιτρομοκρατική» προκειμένου με οποιοδήποτε μέσο να χτυπήσουν τον εσωτερικό εχθρό». 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook