Παριστάνουν υπαλλήλους της ΔΕΗ για να εξαπατήσουν τους πολίτες

Αγνωστος άνδρας χτύπησε το κουδούνι μίας ανυποψίαστης γυναίκας.

paristanoun-upallilous-tis-dei-gia-na-eksapatisoun-tous-polites
SHARE THIS
0
SHARES

Επιτήδειοι βρίσκουν συνεχώς διάφορους τρόπους για να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Σήμερα, σύμφωνα και με καταγγελίες που έφτασαν στο Ράδιο Κρήτη, στην περιοχή του Μασταμπά, ένας άγνωστος άνδρας χτύπησε το κουδούνι μίας ανυποψίαστης γυναίκας. Όταν του άνοιξε, της συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και της ζήτησε λογαριασμό ρεύματος προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, να της υποδείξει τρόπους για να μειώσει το κόστος του λογαριασμού της.

Αρχικά η γυναίκα δεν συνειδητοποίησε αν πρόκειται για κάτι αληθές ή όχι. Ευτυχώς όμως επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και όταν κατάλαβε ότι μπροστά της έχει έναν απατεώνα, του απάντησε πως τους λογαριασμούς ρεύματος τους κρατάει ο σύζύγός της ο οποίος δεν ήταν στο σπίτι. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο "υπάλληλος της ΔΕΗ" ακούγοντας τα λόγια της γυναίκας, έσπευσε να εξαφανιστεί αφού διαπίστωσε ότι το υποψήφιο θύμα του... δεν έπεσε στην παγίδα.

Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Γιάννη Βρέντζο ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως τα άτομα αυτά δεν ανήκουν στη ΔΕΗ και πως πρόκειται για κοινούς αετονύχηδες που στόχο έχουν να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε καταγγελία ακροατή και από την περιοχή της Θερίσσου. 

πηγή ekriti

φωτό αρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook