Πάτρα: Περίεργη έκρηξη και ακρωτηριασμός εργαζόμενου στην καθαριότητα

Στην σακούλα υπήρχαν σφαίρες, όπλα και πιθανά κάποια εκρηκτική ύλη -πιθανόν δυναμίτιδα- η οποία έσκασε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο εργαζόμενο.

patra-periergi-ekriksi-kai-akrwtiriasmos-ergazomenou-stin-kathariotita
SHARE THIS
0
SHARES

Ενας 52χρονος εργαζόμενος του Δήμου Πατρέων έχασε το χέρι του από τον καρπό και κάτω όταν ανατινάχθηκε σακούλα με σκουπίδια στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Η σακούλα προερχόταν από τα απορρίμματα που είχαν μαζευτεί από τον χώρο των δικαστηρίων ( Πρωτοδικείο Πατρών) και εικάζεται από αστυνομικές πηγές  ότι περιείχε κάποια κατασχεμένα πειστήρια πχ όπλα,σφαίρες και  πιθανότατα ζελατοδυναμίτιδα.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει η ασφάλεια και η αντιτρομοκρατική της Πάτρας ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε κατεπείγουσα εξέταση για να διαπιστωθεί ποιος από το Πρωτοδικείο Πατρών πέταξε στα σκουπίδια τα... όπλα! Καθώς για την καταστροφή οπλισμού υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο παράδοσής τους στον Στρατό. 

Πυροτεχνουργοί στα γραφεία καθαριότητας του Δήμου 

Πυροτεχνουργοί κατέφθασαν πριν απο λίγη ώρα στα γραφεία της διεύθυνσης του τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων που βρίσκεται στην οδό Μιαούλη 100.

Σκοπός να παραλάβουν και να εξετάσουν όπλο το οποίο φέρεται να είναι ένα απο τα αντικείμενο που περιείχε το πακέτο. Επίσης, οι πυροτεχνουργοί ελέγχουν και τα τρία φορτηγά που μετέφεραν αντικείμενα απο τα δικαστήρια στον ΧΥΤΑ.

 Οσον αφορά στον άτυχο εργαζόμενο, οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να αποκαταστήσουν το αριστερό του χέρι.

Με πληροφορίες και από το patrastimes.gr και το best.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook