Προμελετημένο το έγκλημα στη Μεσσήνη, κηδεύεται η 10χρονη

Μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί σε αυτή την απερίγραπτη πράξη, να εκτελέσει την 10χρονη κόρη του και μετά να αυτοκτονήσει

promeletimeno-to-egklima-sti-messini-kideuetai-i-10xroni
SHARE THIS
0
SHARES
Στην Καλογερρόραχη, σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την περασμένη Παρασκευή ολόκληρη την Ελλάδα. Η κηδεία της μικρής  Βαλεντίνης Τσάκα, που ο πατέρας της σκότωσε στον ύπνο της με ένα πυροβολισμό στην πίσω μεριά του κεφαλιού και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο δίκαννο.

Μέρες ή και μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί σε αυτή την απερίγραπτη πράξη, να εκτελέσει την 10χρονη κόρη του και μετά να αυτοκτονήσει.


Το σχεδίαζε
Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.
Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε…
 
Ιατροδικαστής 
Χθες ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κωτακίδη, η νεκροψία – νεκροτομή και επιβεβαίωσε όλα όσα εξ αρχής αναφέρθηκαν στα ρεπορτάζ του «Θ». Το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια. Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Πηγή: tharrosnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook