Σκουρλέτης: Η κατάληψη στην Πρυτανεία αφορούσε 14 ανθρώπους

Την άποψη ότι η κατάληψη στην Πρυτανεία αφορούσε 14 ανθρώπους -όσους τελικά συνελήφθησαν μετά τη σημερινή επέμβαση της αστυνομίας- εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας.

skourletis-i-katalipsi-stin-prutaneia-aforouse-14-anthrwpous
SHARE THIS
0
SHARES

Την άποψη ότι η κατάληψη στην Πρυτανεία αφορούσε 14 ανθρώπους -όσους τελικά συνελήφθησαν μετά τη σημερινή επέμβαση της αστυνομίας- εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «Είδαμε μία κατάληψη η οποία αφορούσε 14 ανθρώπους. Η κίνηση αυτή, δεν είχε τη στοιχειώδη συναίνεση, έστω του χώρου από τον οποίο προέρχονται αυτοί που κινητοποιήθηκαν» και ότι «Αν δεν υπήρχε η υπερβολική διόγκωση του θέματος το ζήτημα θα πέρναγε απαρατήρητο»,«Αν δεν είχαμε και διάφορους καλοθελητές οι οποίοι διογκώνουν για τους δικούς τους λόγους τέτοιου είδους ζητήματα, το πράγμα θα είχε πάει χωρίς περισσότερες φασαρίες».

Αναφερόμενος στη σημερινή έφοδο της αστυνομίας είπε πως «Είδαμε ένα διαφορετικό δείγμα γραφής από τη σημερινή κυβέρνηση. Με ψύχραιμο τρόπο, σταθερά προσανατολισμένο να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, χωρίς τυμπανοκρουσίες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook