Συμβόλαιο θανάτου αξίας 60 χιλ.€ για το ζευγάρι στο Περιστέρι

Τέσσερις μέρες πριν από την δολοφονία το θύμα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω για να καταγγείλει εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

sumbolaio-thanatou-aksias-60-xil-gia-to-zeugari-sto-peristeri
SHARE THIS
0
SHARES

Τα χρέη από αγοραπωλησίες ναρκωτικών και ένα συμβόλαιο θανάτου  η αιτία του διπλού άγριου εγκλήματος με θύματα ένα ζευγάρι Αλβανών στο Περιστέρι τον Φεβρουάριο του 2017.  

 

Εκτελεστής ένας 29χρονος Αλβανός με το παρατσούκλι Κίλης ( θα έπαιρνε 60.000 ευρώ για να σκοτώσει το ζευγάρι )συνεργός του ένας 20χρονος Έλληνας καθώς επίσης και ένας 32χρονος Έλληνας που τους μετέφερε με το ταξί του στο σπίτι στο Περιστέρι. 

Ηθικοί αυτουργοί είναι ένας 46χρονος Αλβανός και ένας 53χρονος επίσης Αλβανός  με...20 ονόματα και το παρατσούκλι Μόντι.

Αυτός ο τελευταίος παραμένει ασύλληπτος. Ο ίδιος ενέχεται και σε άλλα συμβόλαια θανάτου κυκλωμάτων της νύχτας στην Ελλάδα την τελευταία 10ετια. 

Το θύμα ο 53χρονος Αλβανός φέρεται ότι είχε δώσει μεγάλο ποσό στους ηθικούς αυτουργούς για να καλλιεργήσουν κάναβη σε κτήματα της Βορειονατολικής Αττικής ποσό που δεν του επέστρεψαν.

Τέσσερις μέρες πριν από την δολοφονία το θύμα είχε περάσει το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αιγάλεω  για να καταγγείλει εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ληστειών και εκβιασμών. Χωρίς όμως όπως λένε οι αστυνομικοί να έχει καταγγείλει συγκεκριμένα άτομα.         

Οι ηθικοί αυτουργοί είχαν δώσει αντικλείδια του σπιτιού των θυμάτων στους εκτελεστές που μπήκαν στο σπίτι και πυροβόλησαν εν ψυχρώ το ζευγάρι.

Την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα ήταν ο 28χρονος γιος του ζευγαριού ο οποίος είναι Αμεα και η 19χρονη κόρη τους.Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους είχαν τραυματίσει τον άτυχο 28χρονο που έβγαινε από το δωμάτιό του να δει τι συμβαίνει. 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook