Συνέλαβαν 33χρονη μέσα σε ταξί, κουβαλούσε 4,5 κιλά ηρωίνης

Στο ίδιο ταξί επέβαινε η 15χρονη ανιψιά της την οποία χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών

sunelaban-33xroni-mesa-se-taksi-koubalouse-45-kila-irwinis
SHARE THIS
0
SHARES

Μέσα σε ταξί στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μια 33 χρονη Ρομά με τεσσεράμισι κιλά ηρωίνης. Χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης και ο ρόλος της συνίστατο στην παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών. Στο ίδιο ταξί επέβαινε η 15χρονη ανιψιά της την οποία χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε την ώρα που επέβαινε σε ταξί, το οποίο σταμάτησαν αστυνομικοί στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. 

Σε έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκε η παραπάνω ναρκωτική ουσία, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο.

Όπως εκτιμάται, η 33χρονη είχε προμηθευτεί την ηρωίνη στην Αθήνα, από όπου ταξίδεψε με τον σιδηρόδρομο προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά λίγο πριν φτάσει στον τελικό προορισμό της, κατέβηκε, πιθανότατα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, επιλέγοντας να συνεχίσει το ταξίδι οδικώς.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται, με αμείωτη ένταση, οι έλεγχοι της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στην πλατεία της Ροτόντας για το εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Σε αυτό το πλαίσιο, συνελήφθησαν, ύστερα από νέα επιχείρηση, οκτώ άτομα, επτά αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς.

Οι έρευνες στην ίδιο περιοχή θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς η αστυνομία ετοιμάζει περιπολίες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για τον εντοπισμό ουσιών.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook