Θέλετε να βγαίνετε από τον οδοντίατρο χαμογελώντας;

Με ένα πολύ μικρό ασφάλιστρο, έχετε αξιόπιστο δίκτυο οδοντιάτρων χωρίς το άγχος των εξόδων. Τέλειο χαμόγελο για εσάς, τα παιδιά σας και για ενήλικες άνω των 65 ετών

thelete-na-bgainete-apo-ton-odontiatro-xamogelwntas
SHARE THIS
0
SHARES

Οι οδοντίατροι αποτελούν για πολλούς από εμάς μία όχι και τόσο ευχάριστη ιατρική επίσκεψη γιατί σκεφτόμαστε τόσο τον πιθανό πόνο στην καρέκλα όσο και μετά …στο ταμείο.

 

Δεν έχουμε όμως, πλέον, καμία δικαιολογία. Σήμερα υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που «προσέχουν» την οδοντοστοιχία καλύπτοντας από παιδιά έως ενηλίκους άνω των 65 ετών, δίνοντας πρόσβαση σε πλήρως καταρτισμένους επιστήμονες.

Οι δωρεάν παροχές είναι τόσες πολλές που αν τις υπολογίζαμε το κόστος θα ήταν τεράστιο. Τα ασφάλιστρα όμως δεν είναι.

Ανακαλύψαμε δύο προγράμματα οδοντιατρικής κάλυψης με μόλις 100 και 160 ευρώ το χρόνο, που μπορούν να εξοφλούνται και σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, με την πιστωτική σας κάρτα.

Καλύπτουν τόσο την πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση προβλημάτων των δοντιών μας και μάλιστα με εκπτώσεις για ζευγάρια και το 1ο παιδί αλλά και δωρεάν ασφάλιση από το δεύτερο και άνω!

Όταν αναζητήσαμε τις δωρεάν παροχές σε ενήλικες και παιδιά, εντυπωσιαστήκαμε.

Γιατί εκτός από τον έλεγχο της στοματικής υγιεινής, τον καθαρισμό, την φθορίωση, τις εξαγωγές και τα σφραγίσματα, προσφέρονται ακόμα και ο ακτινολογικός έλεγχος, η απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, η διάγνωση και το σχέδιο αποκατάστασης, ορθοδοντικός έλεγχος με κλινική εξέταση και διάγνωση, κάλυψη επείγουσας επίσκεψης για επώδυνο οδοντιατρικό περιστατικό, προληπτικά και μόνιμα σφραγίσματα.

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται από ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου Πανελλαδικό δίκτυο οδοντιάτρων που καλύπτει κάθε ανάγκη και μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε το χαμόγελο που πάντα θέλαμε χωρίς πολλά έξοδα.

Γιατί με ασφάλιστρα που ξεκινούν από 8.5 ευρώ το μήνα, δεν θα χαμογελάμε απλά όταν βγαίνουμε από τον οδοντίατρο, αλλά κάθε μέρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook