Follow us

Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης κηδεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Διδυμότειχο η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στην Ρόδο

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης κηδεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Διδυμότειχο η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στην Ρόδο. Οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι της την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ιατροδικαστής: Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας. Οπως είπε ο ιατροδικαστής Ρόδου στο Star, «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της». «Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας

Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας - εικόνα 2

Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας - εικόνα 3

Θρήνος στο Διδυμότειχο στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας - εικόνα 4

Tην Παρασκευή απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν, σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί (ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο συνδράμει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» καθοριστικό ρόλο στις έρευνες που γίνονται αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια. Η εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμα άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης. Η εικόνα δείχνει τον έναν από τους δύο δράστες με το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει κατάστημα εντός της πόλεως της Ρόδου και μέσα στο αυτοκίνητο να βρίσκεται και η νεαρή φοιτήτρια.

Επίσης, αξιολογούνται και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τα οποία και θα δείξουν τις συνομιλίες που είχε η 21χρονη κοπέλα.

ΦΩΤΟ: INTIMEnews

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 16 Μαϊ 2024 | 09:12

Μενίδι: Η 40χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία - Μάρτυρας άκουσε φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση με τη νεκρή 40χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 07:15

Σοκ στο Μενίδι: 40χρονη βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου - Είχε μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ΕΛΑΣ, καθώς βρέθηκε νεκρή 40χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΡΙΒΑ 16 Μαϊ 2024 | 07:10

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σε διαθεσιμότητα οι τρεις "άπραγοι" αστυνομικοί - Βαριές καμπάνες μετά το πόρισμα της ΕΔΕ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι "άπραγοι" αστυνομικοί που δεν απέτρεψαν την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

ΘΡΙΛΕΡ 15 Μαϊ 2024 | 18:43

Χαλκίδα: Αναζητούν 40χρονο από τον κύκλο της 63χρονης για το έγκλημα- "Πήγαν ακριβώς εκεί που είχε τα λεφτά"

Με αιχμηρό αντικείμενο κόπηκε το νήμα της ζωής της, χωρίς στο σπίτι να έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης. Έλειπαν τα χρήματα που είχε η ανήμπορη γυναίκα και για τα οποία γνώριζαν ελάχιστοι.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 15 Μαϊ 2024 | 12:05

Μύκονος: Συνελήφθη 27χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Συνελήφθη ένας 27χρονος Πακιστανός μετά από ένταλμα του ανακριτή Σύρου για το μακελειό στη Μύκονο, μεταξύ Ινδών και Πακιστανών.

ΕΔΕ 14 Μαϊ 2024 | 22:16

Άγιοι Ανάργυροι: "Ξηλώνουν" τους τρεις αστυνομικούς του Α.Τ.- Σπίτι τους η Επόπτρια, η Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο σκοπός

Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης που χρησιμοποίησε την έκφραση "το περιπολικό δεν είναι ταξί" και άκουσε ζωντανά τη δολοφονία της θα λάβει την πιο ελαφριά ποινή¨.

ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 14 Μαϊ 2024 | 15:51

Δολοφονία Κυριακής: Οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής της ζητούν να δουν προσωπικά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προανήγγειλαν οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής του θύματος για την ΕΔΕ κατά αστυνομικών

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 14 Μαϊ 2024 | 07:38

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποιος είναι ο 36χρονος "Ρουμάνος" - Είχε μόνιμη διαπίστευση για τους αγώνες του Ολυμπιακού

Ορκισμένος υπερασπιστής του αρχηγού της θύρας 7, ο 36χρονος "Ρουμάνος" ξυλοφόρτωνε τους διεκδικητές των "σκήπτρων". Δούλευε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και βρισκόταν μέσα σε όλους του αγώνες της ομάδας.

ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ 13 Μαϊ 2024 | 19:36

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο "Ρουμάνος": "Προσκομίσαμε ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία" λέει ο δικηγόρος του

"Είχαμε εξαρχής εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως" υποστήριξε ο Μπάμπης Λυκούδης.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ 13 Μαϊ 2024 | 13:03

Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής Γρίβα - "Υπάρχει φόβος ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της" [βίντεο]

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, καθώς υπάρχει φόβος πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, αποκάλυψε τη Δευτέρα, η δικηγόρος της, Έλενα Τζούλη.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ 13 Μαϊ 2024 | 12:06

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο "Ρουμάνος" της Θύρας 7

Ο 36χρονος "Ρουμάνος" είναι ο τελευταίος από τα 8 ηγετικά στελέχη που συνελήφθη

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 13 Μαϊ 2024 | 08:57

Αγιοι Ανάργυροι: Οργισμένη η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής – "Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος" [βίντεο]

Οργισμένη είναι η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα για την καθυστέρηση της έρευνας για τις ευθύνες των αστυνομικών του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 10 Μαϊ 2024 | 18:09

Προφυλακίστηκε ο "Shark" για τη δολοφονία Λυγγερίδη - Κομβικός ο ρόλος του στα επεισόδια του Ρέντη

Σε βάρος του 31χρονου με το παρατσούκλι "Shark", δηλαδή καρχαρίας, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.