Τι ισχυρίζεται ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα

Ο 25χρονος Ρουμάνος που δολοφόνησε μαζί με 29χρονο ομοεθνή του που αναζητείται ισχυρίζεται πως δεν στραγγάλισαν τον συγγραφέα. Πως η αστυνομία έφτασε στον Στεφάν.

ti-isxurizetai-o-dolofonos-tou-meni-koumantarea
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο 25χρονος Ρουμάνος,  που συνελήφθη στην πλατεία Βικτωρίας το μεσημέρι της Δευτέρας, ως δράστης της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα αρνείται ότι στραγγάλισε μαζί με τον συνεργό του τον συγγραφέα. 

O 25χρονος Στεφάν ανέφερε πως σκοπός τους ήταν να πάρουν χρήματα από τον Κουμανταρέα ο οποίος προσφάτως είχε προχωρήσει στην πώληση ενός σπιτιού.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι μπήκαν μαζί με τον συνεργό του στην είσοδο της Πολυκατοικίας όταν κάποιος από τους ενοίκους άνοιξε την πόρτα για βγει. Περίμεναν τον Μένη Κουμανταρέα ο οποίος όταν έφτασε του ζήτησαν δανεικά χρήματα κάτι που εκείνος αρχικά αρνήθηκε.

Τους κάλεσε μάλιστα να ανέβουν στο διαμέρισμά του για να το συζητήσουν. Εκείνοι επέμεναν. Ωστόσο αρνείται ο Στεφάν ότι στραγγάλισαν τον συγγραφέα και υποστηρίζουν πως ο θάνατος του προήλθε από πτώση.    

Σύμφωνα με τον νεαρό Ρουμάνο δεν στραγγάλισαν το θύμα τους αλλά απλώς τον έσπρωξαν, έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ισχυρισμός που δεν συμβαδίζει με τα ευρήματα των ιατροδικαστών.  

Ψάχνοντας τον Πολ βρήκαν τον Στεφάν
 

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής αναζητώντας το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο Μένης Κουμανταρέας το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου - ημέρα που δολοφονήθηκε - κατευθύνθηκε σε στέκια που σύχναζαν Ρουμάνοι υπήκοοι. 

Σε μια απ αυτές τις αναζητήσεις εντόπισαν ένα άτομο ο οποίος τους είπε ότι ο Μένης Κουμανταρέας έκανε τακτική παρέα με τον 25χρονο Στεφάν.

Φωτογραφίζοντας υπόπτους από τα ίδια στέκια και έχοντας στην κατοχή τους και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του Στεφάν επέστρεψαν στον αρχικό πληροφοριοδότη ο οποίος αναγνώρισε τον άνθρωπο με τον οποίο έκανε παρέα ο 83χρονος συγγραφέας.    

Ερευνώντας στους ίδιους τόπους που είχαν φωτογραφίσει τον Στεφάν τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.  

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook