Το βίντεο από τη μεταγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη

Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι

SHARE THIS
0
SHARES

Για μια ακόμη φορά, την τέταρτη κατά σειρά, απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης, που υπέβαλαν για τους πελάτες τους οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Το αίτημα κατετέθη σήμερα, στο πλαίσιο δικαιώματος που παρέχει η τουρκική νομοθεσία για επανεξέταση του θέματος κάθε μήνα.

Στην κατάθεσή τους οι δύο παρέμειναν στην ίδια υπερασπιστική γραμμή, σημειώνοντας: «επαναλαμβάνω την ίδια κατάθεσή μου. Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε κάποιο έγκλημα» ανέφερε ο Αγγελος Μητρετώδης.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης στην κατάθεσή του σημείωσε πως: «καταθέτω τα ίδια όσα είχα πει την προηγούμενη φορά,. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είχαμε δόλο».

 

Ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση, ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι, αλλά και το ότι η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής.

 

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΕ 

Κεντρικη φωτο EPA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook