Το συγκλονιστικό αντίο του γιου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Συγκινεί ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με ανάρτησή του στο Facebook όπου αποχαιρέτησε τον δολοφονημένο πατέρα του. "Θα σε αγαπάω πάντα", έγραψε ο 23χρονος.

to-sugklonistiko-antio-tou-giou-tou-mixali-zafeiropoulou
SHARE THIS
0
SHARES

Συγκινεί ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με ανάρτησή του στο Facebook όπου αποχαιρέτησε τον δολοφονημένο πατέρα του. "Θα σε αγαπάω πάντα", έγραψε ο 23χρονος. 

"Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία".

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω... χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!".

 

Σε δήλωσή της η θεία του δολοφονημένου δικηγόρου ανέφερε:

"Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια".

Η σύζυγος του δικηγόρου ήταν συντετριμμένη.

 

 

 

Ο γιος του αδυνατεί να πιστέψει πως ο πατέρας του δολοφονήθηκε και ξεσπά...

 

 

 

 

 

Σε απόγνωση και η κόρη του...

 

 

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση, ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook