«Διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο

Συναινετικό διαζύγιο μεταξύ Σκαι και Κώστα Κιμπουρόπουλου. Τι αναφέρει η ανακοίνωση.

diazugio-tou-skai-me-ton-kwsta-kimpouropoulo
SHARE THIS
0
SHARES

Ο ΣΚΑΙ σε ανακοίνωση του γνωστοποιεί την αποχώρηση του κ.Κιμπουρόπουλου τονίζοντας πως η απόφαση αυτή ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ  κ.Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του καναλιού: 

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας  για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή  ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του  ΣΚΑΪ  Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.

Ο ΣΚΑΪ  ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».

Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος είχε σηκώσει το βάρος της διαπραγμάτευσης για την άδεια του καναλιού σε εκείνη την περίφημη διαδικασία που περιελάμβανε και «εγκλεισμό» στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στο Νέο Κόσμο.

Τότε είχε προκαλέσει αίσθηση με τη δήλωση του «Πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε».

Διαβάστε ακόμη 

Κιμπουρόπουλος (ΣΚΑΙ): "Χιτσκοκική διαδικασία"

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook