Ενεργοποιήστε τον ήρωα που κρύβετε μέσα σας.Ενα συναρπαστικό workshop

Το ξέρετε ότι κρύβετε δυνάμεις απίστευτες; Στο workshop που πραγματοποιεί η ειδικός στις ανθρωπιστικές επιστήμες Judith DeLozier ίσως τις απελευθερώσετε...

energopoiiste-ton-irwa-pou-krubete-mesa-sasena-sunarpastiko-workshop
SHARE THIS
0
SHARES
 
'Ολοι - ακόμα κι εκείνοι που ώρες - ώρες νιώθουν την αυτοεκτίμησή τους στα Τάρταρα - κρύβουμε έναν μικρό (ή μεγάλο) ήρωα μέσα μας. Πως θα μπορούσαν, άραγε, να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα τον απελευθερώσουν;
 
Η Judith DeLozier, με εξειδίκευση στις ανθρωπιστικές επιστήμες, μέλος της ιδρυτικής ομάδας του συστήματος NLP , παρουσιάζει στην Ελλάδα για πρώτη φορά το πρωτοποριακό παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα "Hero’s Journey" (29/9 - 1/10 στο NJV Athens Plaza). Και δηλώνει πως μέσα από αυτό το τριήμερο workshop μπορεί να βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν να αλλάξουν τον εαυτό τους στην πιο "ποιοτική" εκδοχή του.
 
   Τι είναι το "Hero's Jouney";
 
Το “Hero’s Journey” είναι ξεκάθαρα μια αλληγορία / ένας παραλληλισμός που αποτυπώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, καθώς αναζητούν τρόπους να χαράξουν το μονοπάτι τους προς την επιτυχία και να αντιμετωπίσουν τις όποιες συνθήκες αβεβαιότητας κατά τη διαδικασία  αλλαγών.  Στο Hero’s Journey σπάει το στερεότυπο και o ήρωας βγαίνει από τη λεγεώνα των υπερανθρώπων.  Για την ακρίβεια γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός στις προδιαγραφές του "ηρωικού' dna αναζητώντας και κυρίως βρίσκοντας το σε κάθε άνθρωπο, ομάδα ατόμων, οργανισμό, κοινωνία, χώρα όταν βιώνει το κάλεσμα για να κυνηγήσει έναν στόχο ή όνειρό η μια πρόκληση. Αποτυπώνει όλα τα στάδια από τα οποία περνάνε οι άνθρωποι, όπου γεννιέται ο "ήρωας" και ξεκινά να γράφει τα έπη του, ξεδιπλώνει μια διαδρομή όπου γίνεται μια εις βάθος χαρτογράφηση και αναμόρφωση της σκέψης προς ένα ποιοτικότερο και πληρέστερο προσδιορισμό των προσεγγίσεων.
 
Πως η Judith DeLozier ήρθε στην Ελλάδα
 
Η Judith DeLozier στα ταξίδια της ανά τον κόσμο στο πλαίσιο του "Hero’s Journey" διατηρούσε πάντα την λαχτάρα να έρθει στη χώρα της Μυθολογίας, του Ομήρου, των 12 θεών και των Ελλήνων ηρώων του τότε και του τώρα.
 
Η προσωπική της φιλία με την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, η επέτειος των 20 ετών διακριτής θέσης της nlpingreece® στην Ελλάδα και η στρατηγική συνεργασία της με το NLP University, Santa Cruz, California, δημιούργησαν  τις κατάλληλες  προϋποθέσεις. Κι έτσι, στις 29 Σεπτεμβρίου υποδέχεται ήρωες από κάθε γενιά σε ένα ενδιαφέρον "ταξίδι"  ανακάλυψης του εσωτερικού παιχνιδιού - inner game.
 
 
 
 
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook