Ο καλλιτέχνης της κουκουβάγιας του Μεταξουργείου «ζωγράφισε» ξανά

Μετά την επιβλητική κουκουβάγια που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο, ο καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο WD «ζωγράφισε» ξανά, στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

o-kallitexnis-tis-koukoubagias-tou-metaksourgeiou-zwgrafise-ksana
|
SHARE THIS
253
SHARES

Θυμάστε το εκπληκτικό γκράφιτι με την Κουκουβάγια στην οδό Παλαιολόγου στο Μεταξουργείο που που έγινε viral και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο προκαλώντας θαυμασμό;

Μετά την επιβλητική κουκουβάγια που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο, ο street artist με το ψευδώνυμο WD (Wild Drawing) «ζωγράφισε» ξανά, δημιουργώντας ένα εξίσου επιβλητικό 3D γκράφιτι, στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου αυτή τη φορά, το οποίο ονόμασε House of Venom.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία και βίντεο από τη νέα του δημιουργία στο instagram.

.

Ποιος είναι ο WD

Μην νομίζετε ότι ο street artist WD ξεκίνησε να δημιουργεί εντυπωσιακά γκράφιτι πρόσφατα. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη του είδους, ο οποίος μέσω της τέχνης του «γεννά» εικόνες που κάνουν τα άχαρα τσιμέντα της πόλης να αποκτούν ζωή.

Μέσα από τις δημιουργίες του ο WD αφηγείται ιστορίες χρησιμοποιώντας ψυχεδελικές εικόνες, έντονα γυναικεία βλέμματα, σπασμένες κούκλες.

Γεννήθηκε στο Μπαλί αλλά ζει στην Αθήνα. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «οπτικό καλλιτέχνη» επεξηγώντας το Wild Drawing ως «εικόνες που μεγαλώνουν και ανθίζουν ανάμεσα στις τσιμεντένιες ζούγκλες».

Η σελίδα του στο instagram, όπου εκθέτει τις δημιουργίες του έχει 28.000 followers.

Eυημερία, Φινλανδία 2016

Humane, Nάουσα - Ελλάδα 2016

Σκάλα στην κόλαση, εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, Ικαρία - Ελλάδα 2016

Δώστε μια ευκαιρία στην ειρήνη, Aθήνα 2016

NESTalgic... Μπαλί 2014

The LAST are LOST from LIST, Αθήνα 2014

 

 

Pagan Poetry, Θεσσαλονίκη, 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook