Οι Ελληνες «διεθνείς» των κρεοπωλών πάνε Σακραμέντο!

H Ομάδα Meating Greece θα συμμετάσχει, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στον επόμενο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών του 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Σακραμέντο.

oi-ellines-diethneis-twn-kreopwlwn-pane-sakramento
SHARE THIS
0
SHARES

H Ομάδα Meating Greece θα συμμετάσχει, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στον επόμενο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών του 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Σακραμέντο, της Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Ο στόχος είναι να προβληθεί η χώρα, να αναδειχθούν ταλέντα από όλη την Ελλάδα, να ενεργοποιηθεί η ομογένεια του εξωτερικού, να καλωσορίσουμε χορηγίες και να πετύχουμε πάλι μια σπουδαία εμφάνιση, επιδιώκοντας και άλλα παγκόσμια βραβεία. Ο προηγούμενος διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπέλφαστ, της Βόρειας Ιρλανδίας, το 2018, όπου η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχθεί στην πρώτη θέση για το Καλύτερο Burger του κόσμου.

Έχοντας ως Όραμα την ανάδειξη της Ελλάδας, ως άξια ανταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή της τέχνης του κρεοπώλη και της προβολής της σπουδαίας εθνικής γαστρονομικής μας παράδοσης, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook