Γκέι φιλούν στρέιτ για πρώτη φορά. Δείτε τι γίνεται

Ηρθε η ώρα να μάθετε τι γίνεται όταν γκέι άντρες αποφασίζουν να δώσουν το πρώτο φιλί σε γυναίκα.Και βέβαια όταν λεσβίες φιλούν άντρες

SHARE THIS
0
SHARES

Ηρθε η ώρα να μάθετε τι γίνεται όταν γκέι άντρες αποφασίζουν να δώσουν το  πρώτο φιλί σε γυναίκα.Και βέβαια όταν λεσβίες φιλούν άντρες.

Στο πρώτο βίντεο η ξανθιά κοπέλα καταγράφει την εμπειρία της: «Απλά δεν υπάρχει καμιά σεξουαλική επιθυμία», και ως εκ τούτου, το συνολικό αποτέλεσμα είναι, «χαριτωμένο». Και παρά το γεγονός ότι, ένα από τα παιδιά επιστρέφει για περισσότερα φιλιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κάνει ψεύτικα.

Και το δεύτερο βίντεο είναι ιδιαίτερο και εξαιρετικά τρυφερό. Η μόνη πραγματικά περίεργη στιγμή είναι όταν ένας άντρας ρωτά τη γυναίκα αν της έχει πει κανείς ότι μοιάζει με την Katy Perry αλλά αυτή δεν μοιάζει καθόλου με την Katy Perry στην πραγματικότητα...

Και στα δύο βίντεο, φαίνεται το προφανές: Δεν υπάρχει η παραμικρή σεξουαλική έλξη μεταξύ των μελών. Απλά δείχνουν πως οι άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν τις γκέι εκφράσεις και διαλέκτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook