5+1 βήματα για σπίτι ελεύθερο από έντομα φέτος το καλοκαίρι

Προστατέψτε το σπίτι σας και απολαύστε απίθανες καλοκαιρινές ημέρες και ρομαντικές νύχτες με 6 απλές συμβουλές

51-bimata-gia-spiti-eleuthero-apo-entoma-fetos-to-kalokairi
SHARE THIS
0
SHARES

Αχ! Βραδινό καλοκαιράκι…

Με πανσέληνο, μουσικούλα και φυσικά… καλή παρέα: κουνουπάκια, μυρμηγκάκια και κατσαριδούλες!

Οχιιιι! Τέλος πια. Δεν αντέχουμε. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο να καταστρέφονται οι νύχτες μας και -εν προκειμένω- ούτε και οι ημέρες μας.

Οι ελεύθερες ώρες στο σπίτι είναι λίγες και δεν πρέπει να τις σπαταλάμε κυνηγώντας ζουζούνια με παπούτσια, περιοδικά, ηλεκτροφόρες ρακέτες -για όνομα του θεού!- και άλλα αξεσουάρ!

Αυτά τα ενοχλητικά έντομα πρέπει απλά να μην υπάρχουν στο σπίτι και αυτό θα το πετύχουμε φέτος με 6 απλές κινήσεις που θα προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.

Τώρα μπορούμε να αποκαλύψουμε το πλάνο επίθεσης που θα απαλλάξει κάθε σπίτι από τα ενοχλητικά κουνούπια και μυρμήγκια αλλά και τις κατσαρίδες.

 

 

Κίνηση 1η

Ξεκινάμε καθαρίζοντας καλά το σπίτι και τα μπαλκόνια. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έτσι οι δραστικές ουσίες που θα χρησιμοποιήσουμε δεν θα ψεκαστούν πάνω στις σκόνες, αλλά σε καθαρά σημεία όπου θα παραμείνουν για αρκετό καιρό και θα δρουν αποτελεσματικά.

 

 

Κίνηση 2η

Χρησιμοποιούμε Baygon Crawling, για κατσαρίδες και μυρμήγκια αλλά το ίδιο αποτελεσματικό και για αράχνες ή Baygon Powder για κατσαρίδες και μυρμήγκια, γύρω γύρω στο σπίτι, στα εξωτερικά σοβατεπιά, και στις γωνίες. Ψεκάζουμε σε σημεία που υπάρχει γνωστό πρόβλημα αλλά και στους υπόλοιπους χώρους, ώστε να εξοντώσουμε ακόμα και έντομα που δεν έχουν μπει ακόμα στο σπίτι.

 

Κίνηση 3η

Μέσα στο σπίτι χρησιμοποιούμε Baygon Powder για κατσαρίδες και μυρμήγκια, στα σημεία sos. Δηλαδή κυρίως περιμετρικά στο πάτωμα της κουζίνας και του μπάνιου αλλά και εξωτερικά γύρω από τα παράθυρά τους, κυρίως αν αυτά βλέπουν σε φωταγωγό.

Κίνηση 4η

Εχουμε πάντα εύκαιρο ένα Baygon Crawling για κατσαρίδες ώστε αν έχουμε κάποια συνάντηση να αποτελειώσουμε τον εισβολέα στο πι και φι! Το Baygon Crawling σκοτώνει τις κατσαρίδες μέσα σε 6 δευτερόλεπτα!

Κίνηση 5η

Με το Baygon Αεροζόλ για κουνούπια και μύγες, κάνουμε έναν ψεκασμό στο χώρο και κλείνουμε τα παράθυρα, ενώ φυσικά εμείς μένουμε έξω. Υστερα από 10 λεπτά, μπορούμε να ανοίξουμε. Ό,τι ιπτάμενο κυκλοφορούσε στο σπίτι μέχρι εκείνη την ώρα θα έχει «αποχωρήσει» για τον άλλο κόσμο και εμείς θα μπορούμε, αφού αερίσουμε, να μπούμε με ασφάλεια και να απολαύσουμε το σπίτι μας.

 

Κίνηση 6η

Από εκείνη την ημέρα και μετά, η ηρεμία μας, ημέρα και νύχτα θα εξασφαλίζεται από μία συσκευή Baygon Liquid για όλα τα κουνούπια, δηλαδή και τα μαύρα και το κουνούπι τίγρης, που τσιμπάνε και την ημέρα.

 

Διαλέγουμε όποια συσκευή Baygon μας αρέσει ή

 

έχουμε συνηθίσει. Παραδοσιακή, με τις μπλε ταμπλέτες, ή με υγρό και μεγάλη διάρκεια έως και 45 νύχτες! Μάλιστα υπάρχουν και προσφορές για 1+1 ανταλλακτικά ώστε να οργανωθούμε για όλο το καλοκαίρι και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.

 

Τώρα, μπορούμε να επανέλθουμε στην αρχή της ιστορίας και να απολαύσουμε το καλοκαιρινό βραδάκι. Με πανσέληνο, κεριά και ρομάντζο και με πραγματικά καλή παρέα, αυτούς που αγαπάμε και όχι τους άλλους… τους φτερωτούς!

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook