Ομιλος Υγεία: 1η Ημερίδα Ρινοπλαστικής στην Ελλάδα

Αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι νέες τάσεις και μοντέρνες τεχνικές για την αισθητική, λειτουργική και επανορθωτική Ρινοπλαστική

omilos-ugeia-1i-imerida-rinoplastikis-stin-ellada
SHARE THIS
0
SHARES

Ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Ρινοπλαστικής στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής ρινός του ΜΗΤΕΡΑ, σε συνεργασία με το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ και έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος” του ΜΗΤΕΡΑ, με ελεύθερη συμμετοχή

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι νέες τάσεις και μοντέρνες τεχνικές για την αισθητική, λειτουργική και επανορθωτική Ρινοπλαστική, με σκοπό την ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα.

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκαν τεχνικές αποκατάστασης ρινός μετά από ατυχήματα ή προηγούμενες επεμβάσεις ρινοπλαστικής, με χρήση μοσχευμάτων πλευρικού χόνδρου, καθώς και πληθώρα άλλων θεμάτων, που εκτελούνται με επιτυχία στον Ομιλο Υγεία.

Επίσης, ανακοινώθηκαν όλες οι νέες τεχνικές για την αποκατάσταση της ανεπάρκειας των ρινικών βαλβίδων που αποτελεί το σημαντικότερο και νεότερο κομμάτι της λειτουργικής ρινοπλαστικής και βοηθά την αποκατάσταση του συνδρόμου υπνικής άπνοιας.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντες Έλληνες ομιλητές, καθώς και οι παγκοσμίως γνωστοί καθηγητές Pietro Palma, Fazil Apaydin και Frederick Menick που παρουσίασαν όλα τα νέα δεδομένα για τη Ρινοπλαστική, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Την οργάνωση της ημερίδας είχαν αναλάβει η Αργυρώ Κυπραίου, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθύντρια Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός, ΜΗΤΕΡΑ και ο Χρίστος Γεωργάλας, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθυντής Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου, ΥΓΕΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook