Της ζήτησαν να μη θηλάζει στο μουσείο & απάντησε... κατάλληλα!

Μια γυναίκα προσπάθησε να θηλάσει το γιο της εντός του Victoria and Albert Museum του Λονδίνου. Της ζήτησαν να "καλυφθεί" κι εκείνη... απάντησε κατάλληλα!

tis-zitisan-na-mi-thilazei-sto-mouseio--apantise-katallila
SHARE THIS
0
SHARES

Μια γυναίκα, ονόματι @Vaguechera στο Twitter, προσπάθησε να θηλάσει το γιο της εντός του Victoria and Albert Museum του Λονδίνου, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα, σπουδαία και πολυτελή μουσεία του κόσμου.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή πρέπει να φάνηκε η θηλή της και έτσι οι υπεύθυνοι του μουσείου τής ζήτησαν να «καλυφθεί άμεσα».

Επειδή όμως η πραγματικότητα και η ζωή, μερικές φορές, έχουν πολύ χιούμορ, λίγα λεπτά μετά την παρατήρηση έπεσε πάνω σε ένα από τα δεκάδες αρχαία κλασικά αγάλματα μιας γυμνόστηθης γυναίκας. Και μετά σε ακόμα ένα. Και πάει λέγοντας. 

Έτσι, κι εκείνη έβγαλε φωτογραφία μπροστά στο άγαλμα, και με το γιο της στην αγκαλιά της, και τη μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Twitter. 

 

Το ποστ της πήρε περίπου 7.500 retweets, 15 χιλιάδες like ενώ είχε περισσότερα από 350 σχόλια. 

Στη λεζάντα, με σκωπτική και ειρωνική διάθεση (η οποία άλλωστε «φωνάζει» και από το σαρδόνιο μειδίαμα της) γράφει: «Καθώς θήλαζα στο Victoria and Albert Museum, φάνηκε η θηλή μου για ένα nanosecond και μου είπαν να καλυφθώ! Έχω μπερδευτεί...», παραθέτοντας ένα σωρό ακόμα φωτογραφίες από γυναικεία γυμνά ή ημίγυμνα αγάλματα. 

 

Το όλο περιστατικό είναι ακόμη πιο... ειρωνικό, αν αναλογιστούμε ότι διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού, που έχει σκοπό να προωθήσει και να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία του θηλασμού. 

Το μουσείο πάντως απάντησε στην γυναίκα, μέσω του Twitter, ζητώντας συγγνώμη και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν απαγορεύουν το θηλασμό, αλλά αντιθέτως παρέχουν και ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις γυναίκες ώστε να το κάνουν με ιδιωτικότητα και ηρεμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook