Ανοιξε στο Taxis η εφαρμογή για το πετρέλαιο θέρμανσης

Στη διάθεση των καταναλωτών τέθηκε λίγο μετά τις 19:00 η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την επιβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου

anoikse-sto-taxis-i-efarmogi-gia-to-petrelaio-thermansis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στη διάθεση των καταναλωτών τέθηκε λίγο μετά τις 19:00 η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την επιβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. 

Ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση καθώς οι δικαιούχοι έχουν μόνο λίγες ημέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το επίδομα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2017.

Για να εισπράξουν χρήματα μέσα στις επόμενες 40 ημέρες, οι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις έως το τέλος του χρόνου καθώς σε διαφορετική περίπτωση, τα χρήματα θα καταβληθούν τον Ιούνιο του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι για να πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να διασταυρωθεί ότι όχι μόνο πληρούνται τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια αλλά και το ότι έχει γίνει η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης.

Όπως προβλέπει η απόφαση, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι και δικαιούχος, τότε το επίδομα θα καταβληθεί ακόμη πιο αργά, έως τις 13 Οκτωβρίου του 2017. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook