Μάθετε τα πάντα για το Growth Hacking σε ένα 2μερο σεμινάριο για καλό σκοπό

Ενημερωθείτε για το Growth Hacking, τις νέες διαδικασίες marketing που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας, σε ένα 2ήμερο σεμινάριο που στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

SHARE THIS
0
SHARES

Το Growth Sandwich, η plug-and-play ομάδα growth marketers από το Λονδίνο φέρνει στην Αθήνα το Growth Bootcamp, που θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά στις 23 και 24 Ιουνίου.

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Orange Grove, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου 5 στην Αθήνα, και τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον M.K.O. Χαμόγελο του Παιδιού.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν οι: Δημήτρης Θεοφάνους General Manager Pizza Hut & KFC Ελλάδος, Δημήτρης Λιτσικάκης Country Manager Revolut Greece, Γιάννης Ψαράς Co-founder & CEO Moosend.com, Τάσος Παγκάκης Founder & CEO Borrow My Brain, Μάνος Παπαδογιαννάκης Strategy Manager Spitogatos.gr και Κάρλος Παζ Product Manager Booking.com

 

Το Growth Bootcamp, έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά του Λονδίνου, απαριθμεί ήδη πάνω από 70 αποφοίτους. Στο δυναμικό του, εντάσσονται σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες με εδραιωμένους Venture Capitals - όπως οι Forward Partners και Connect Ventures-  και έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να εξελίξει νέους καθώς και πεπειραμένους επαγγελματίες του χώρου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία της νέα γενιάς Growth Marketers.

Τι είναι το Growth Hacking

Το Growth Hacking, αποτελεί την εξέλιξη των πρακτικών του digital marketing και πειραματίζεται μέσα από έναν αριθμό τεχνικών, που λαμβάνουν χώρα σε παραδοσιακά και μη digital κανάλια, με σκοπό την σταθερή ανάπτυξη του εκάστοτε οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν από μια ελάχιστη κατανόηση όσον αφορά πρακτικές Digital Marketing εώς και κάποια έτη προϋπηρεσίας πάνω σε αυτές. Παρακολουθώντας κανείς το Growth Bootcamp θα έχει την δυνατότητα να μυηθεί  στις βασικές αρχές του growth hacking, θα αποκτήσει εξοικείωση με μια μεγάλη ποικιλία automation tools και θα δουλέψει πάνω σε πραγματικά case studies.

Η συμβολική τιμή συμμετοχής του προγράμματος θα είναι 50 ευρώ και για τις δύο ημέρες, ενώ για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

To πρόγραμμα του σεμιναρίου

Το πρόγραμμα του Growth Bootcamp θα διεξαχθεί συνολικά σε δεκαέξι ώρες και η δομή του θα είναι η ακόλουθη:

Part I Σάββατο 23 Ιουνίου:

  1. Part 1 9:00-11:00 μ.μ.:: Product & Essential
  2. Part 2 11:20-14:30 μ.μ.: Paid Acquisition hacks and tools
  3. Part 3 14.30 - 15:00 μ.μ.: Lunch break
  4. Part 4 15:00 μ.μ.- 17:00 μ.μ.: Organic Acquisition hacks and tools

Part II Κυριακή 24 Ιουνίου:

  1. Part 4 9:00-11:00 μ.μ.: Virality & Referrals
  2. Part 5 12:20-14:20 μ.μ: Tools Stack
  3. Part 6 14:30 - 15:00 μ.μ.: Lunch break
  4. Part 7 15:00 - 17:00 μ.μ.: Cases

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: Growth Bootwcamp Athens

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook