Στις Βρυξέλλες «μετακομίζει» η διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς

Στις Βρυξέλλες για να κλείσουν ασφαλιστικό και εργασιακά θα μείνουν τις επόμενες μέρες Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χουλιαράκης

stis-brukselles-metakomizei-i-diapragmateusi-me-tous-thesmous
SHARE THIS
0
SHARES

Την παραμονή της βασικής διαπραγματευτικής ομάδας στις Βρυξέλλες για να κλείσουν ασφαλιστικό και εργασιακά ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup.

« Είχαμε μια προσυνάντηση πριν το Eurogroup στην οποία διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχουμε κάνει. Και διαπιστώθηκε ότι έχουν κλείσει τα πιο πολλά ζητήματα» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος.  Επιβεβαίωσε ότι η συνέχιση της διαπραγμάτευσης στα μεγάλα ανοικτά ζητήματα θα γίνει στις Βρυξέλλες όπου θα παραμείνουν ο ίδιος, ο  αναπληρωτής υπουργός ΥΠΟΙΚ και η υπουργός Εργασίας.

 «Θα μείνουμε εδώ και ο υπουργός Γ. Χουλιαράκης  και η Εφη Αχτσιίογλου για να κάνουμε συζητήσεις για τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά» είπε χαρακτηριστικά.   

Οπως είπε επικαλούμενος τον Γερούν Ντάισελμπλουμ θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος ώστε να μπορεί μετά την επιστροφή των θεσμών να υπάρξει ένα  συμφωνημένο πακέτο πριν το Eurogroup στις 7 Μαρτίου.

«Και μετά θα μπορούμε να πάμε στη συνεδρίαση του ΔΝΤ ώστε να μπουν και οι τελευταίες πινελιές» κατέληξε.         

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook