Τσίπρας- Εμποροι: Ξανά ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ

Σύμπτωση απόψεων για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ υπήρξε στη σημερινή συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.

tsipras--emporoi-ksana-o-katwtatos-misthos-sta-751-eurw
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σύμπτωση απόψεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των εμπόρων σε πολλά ζητήματα διαπιστώθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασ. Κορκίδη.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, μετέφερε την ανησυχία και την αγωνία των μικρομεσαίων εμπόρων, που βλέπουν τις υποχρεώσεις τους να αυξάνουν συνεχώς, περιέγραψε την κατάσταση στην αγορά και παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις του ελληνικού εμπορίου.

Παράλληλα, ήταν θετικός στην πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρω, επισημαίνοντας ότι συμπίπτει με την προ διετίας αντίστοιχη πρόταση της Συνομοσπονδίας.

Ζήτησε τέλος από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την υποστήριξή του στο εγχείρημα του ορισμού, νομοθέτησης και προστασίας της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του, συμμεριζόμενος τα προβλήματα των Ελλήνων εμπόρων, δεσμεύθηκε για την προώθηση των αιτημάτων του ελληνικού εμπορίου, μέσω της ένταξής τους στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook