Ο υπουργός-μπλέντερ και τα όπλα

Η "δουλειά" φάνηκε ότι ήταν “μπλεγμένη” και έμπλεξε ακόμη περισσότερο.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο,τι η πώληση όπλων στην Σ. Αραβία έκρυβε “μπίζνα” το ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας τη Δευτέρα στη Βουλή.

"Κάποιοι θέλουν να χαλάσουν τη δουλειά ...” ξεστόμισε ο αυθόρμητος Πάνος Καμμένος και ακύρωσε την προσπάθεια που είχε καταβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας να προσδώσει στη...“δουλειά”, χαρακτήρα ύψιστης υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος από τον συγκυβερνήτη του.

Η "δουλειά" φάνηκε ότι ήταν “μπλεγμένη” και έμπλεξε ακόμη περισσότερο μετά τη συζήτηση στη Βουλή.

Ηταν “μπλεγμένη” γιατί αν δεν ήταν, η κυβέρνηση θα μπορούσε να κλείσει τα “στόματα” εμφανίζοντας στη Βουλή ένα και μόνο επίσημο χαρτάκι από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, με ημερομηνία Νοεμβρίου που να δηλώνει ότι όντως ο κ.Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο επίσημος πληρεξούσιος της στην αγοραπωλησία. Αγοραπωλησία η οποία εξελίσσεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί.

Με αυτό το επίσημο έγγραφο ο πρωθυπουργός της χώρας θα ανάγκαζε την αντιπολίτευση  να πάρει πίσω "χαρτιά και καταγγελίες" περί μεσαζόντων και σκανδάλου. Κυρίως θα έδινε μια καθαρή απάντηση στους πολίτες που ούτε πρόσβαση σε "απόρρητα" έχουν ούτε στα περίεργα κανάλια πληροφόρησης.   

Δεν το σκέφτηκαν; Αποκλείεται αν λάβει υπόψη κάποιος ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είναι «παλιά καραβάνα» όπως του απένειμε τα εύσημα ο πρωθυπουργός στη Βουλή.

Δεν μπορούσαν να το ζητήσουν γιατί δεν ίσχυε; εκείνοι ξέρουν.       

Πάντως αντί αυτού του απλού εγγράφου ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε να διαβάζει “απόρρητα διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα” που του έδωσε ο ΥΠΕΞ (ο οποίος απειλούσε με ποινή για...κατασκοπεία τον βουλευτή Λοβέρδο και όποιον άλλο χρησιμοποιούσε τα αντίστοιχα απόρρητα στοιχεία) και να εμπλέκει στην υπόθεση και άλλον “ενδιάμεσο”!

Ο πρωθυπουργός αφού έριξε στην “αρένα” το όνομα του κ. Ζόρζ Σφακιανάκη τονίζοντας και την καταγωγή του από το Ηράκλειο της Κρήτης, αφού κατηγόρησε την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη για σκευωρία και εξυπηρέτηση συμφερόντων έφυγε από την Βουλή...μιμούμενος (ξανά) τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Και άφησε πίσω του τον Πάνο Καμμένο με την γνωστή τακτική του “μπλέντερ” να μπλέκει τον Β. Παπαδόπουλο με τον μακαρίτη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την την Φώφη, τους "κρεμασμένους εμίριδες" τον Ζορζ Σφακιανάκη, και ό,τι άλλο είχε πρόχειρο πριν εκστομίσει την μεγάλη του “αλήθεια” : “κάποιοι θέλουν να χαλάσουν τη δουλειά!”. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook