Τσίπρας-Καραμανλής, της φωτιάς και της... πυρκαγιάς

Τελικά η Ιστορία πρέπει να κρύβει πολλή πανουργία.

SHARE THIS
0
SHARES

Τελικά η Ιστορία πρέπει να κρύβει πολλή πανουργία. Αφού προσπαθεί να ταυτίσει αυτό το "δίδυμο" των απίστευτων Πρωθυπουργών, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κώστα Καραμανλή, ακόμη και στην έσχατη τραγωδία. Της φυσικής καταστροφής της χώρας.

Από το εφιαλτικό καλοκαίρι του 2007 με την εκατόμβη των νεκρών και την τεράστια φυσική καταστροφή έως το καλοκαίρι του 2017. Με τις φωτιές να μαίνονται ανεξέλεγκτες. Με την κρατική μηχανή διαλυμένη και απολύτως ανεπαρκή. Χωρίς υλικά μέσα, σχεδιασμό, προετοιμασία και οργάνωση.

Με διάφορους ανευθυνο-ανύπαρκτους υπουργούς να βλέπουν οργανωμένο σχέδιο με στόχο να πληγεί η "πρώτη φορά Αριστερά". Με εγκαταλελειμμένους τους ηρωικούς πυροσβέστες,τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις φωτιές στο έλεος του Θεού και των φυσικών φαινομένων.

Ελπίζω οι τραγικές ομοιότητες να μείνουν ως εδώ. Η Ιστορία να επαναληφθεί ως φάρσα - έστω και τραγική. Να μην επανέλθει ως τραγωδία και να μη θρηνήσουμε νεκρούς και αρχαία μνημεία, όπως την αρχαία Ολυμπία του 2007.

Όσο για το "δίδυμο" των Πρωθυπουργών της φωτιάς και της... πυρκαγιάς, ας παραμείνουν στα τόσα στοιχεία που τους "ενώνουν" και ας μην προχωρήσουν την ταύτισή τους ακόμη και στις στάχτες και τα αποκαΐδια.

Άλλωστε υπάρχει και ο... Καμμένος που τους ενώνει.

Αρκεί...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook