Αγρια κόντρα στην τηλεθέαση για Μακρυπούλια - Καρύδη: Ποια κέρδισε τη μάχη

Ποιο τηλεπαιχνίδι σημείωσε μονοψήφια νούμερα τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό με την παρουσιάστριά του να έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της από νωρίς.

agria-kontra-stin-tiletheasi-gia-makrupoulia---karudi-poia-kerdise-ti-maxi
SHARE THIS
0
SHARES

Φαίνεται πως η μετακίνηση του παιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στην απογευματινή ζώνη δεν ήταν μια επιτυχημένη κίνηση, τουλάχιστον στις πρώτες ημέρες προβολής του, απέναντι στο Νότα Μία με τη Σμαράγδα Καρύδη. Αυτό δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις οι οποίες εμφανίζουν το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 να σημειώνει μονοψήφια τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

 

Αντίθετα, το «Νότα Μία» στον Alpha δείχνει σταθερή και ανοδική πορεία και ξεπερνά σε τηλεθέαση το ανταγωνιστικό «Ρουκ Ζουκ».

 

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα που ήταν και η πρώτη ημέρα όπου οι δύο εκπομπές βρέθηκαν απέναντι η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε 12,3% στο σύνολο και 14,8% στο 15 – 44 και η Ζέτα Μακρυπούλια 9,7% και 10,6% αντίστοιχα. Την Τρίτη οι δύο εκπομπές σχεδόν ισοβάθμησαν στο 11% και στο γενικό και στο δυναμικό κοινό ενώ χθες Τετάρτη το «Νότα Μία» πέρασε πολύ μπροστά σημειώνοντας 11,1% στο σύνολο και 15,4% στο 15 – 44 έναντι του 8,9% και 6,4% που σημείωσε το «Ρουκ Ζουκ».

Θυμίζουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την ξαφνική αλλαγή ώρας του τηλεπαιχνιδιού,μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας:

«Αλλάξαμε ώρα… Τα θυμάστε αυτά; Πήγαμε πέντε από τρεις. Έτσι ήθελαν κάποιοι…». 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook