Ανανιάδης-Γαζή: Πριν 1 μήνα απέκτησαν παιδί και τώρα χώρισαν!

Μία σχέση, μία εγκυμοσύνη, ένα παιδί, δηλώσεις γεμάτες έρωτα και τώρα χωρισμός. Μα τι συνέβη στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία-Νεφέλη Γαζή;

ananiadis-gazi-prin-1-mina-apektisan-paidi-kai-twra-xwrisan
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Άνθιμος Ανανιάδης όλους τους προηγούμενους μήνες, που θα αποκτούσε το πρώτο του παιδί, φωτογραφιζόταν με τη σύντροφό του Μαρία – Νεφέλη Γαζή και έκαναν δηλώσεις για τη μεγάλη τους ευτυχία. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ο ηθοποιός και η χορεύτρια τρελάθηκαν απο τη χαρά.

 

Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει και όλοι έδειχναν ως αποδεικτικό το unfollow της Μαρίας – Νεφέλης Γαζή στον σύντροφο της στο instagram και έπειτα τη διαγραφή του λογαριασμού της.

 

Σύμφωνα με το "Φτιάξε καφέ να στα πω" και τη μητέρα του Άνθιμου που μίλησε στην εκπομπή τους και δεν διέψευσε τις φήμες που κάνουν λόγο για χωρισμό, ο χωρισμός είναι γεγονός. Η Εύη Καραγιάννη με πολλή διακριτικότητα δεν επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες της ζωής του ζευγαριού, δήλωσε πως τους αγαπά και σέβεται την οικογενειακή τους ζωή. Υπογράμμισε, όμως, πως σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν διάφορα πράγματα, μία πρωτοβουλία που πρέπει να αναλάβει ο Άνθιμος Ανανιάδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook