Άνθιμος Ανανιάδης: Αποκαλύπτει τι έδειξε το τεστ DNA του μικρού Τιμόθεου

Μετά από βαριές κατηγορίες σε βάρος της πρώην συντρόφου και αμφισβήτησης της πατρότητας, το τεστ DNA έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

anthimos-ananiadis-apokaluptei-ti-edeikse-to-test-dna-tou-mikrou-timotheou
SHARE THIS
0
SHARES

Πολύς λόγος έγινε τους τελευταίους μήνες σχετικά με την κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, η οποία, μεταξύ άλλων, οδηγήθηκε και στο αστυνομικό τμήμα. 

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Νεφέλη Γαζή μαζί με τον εννέα μηνών γιο της επισκέφτηκαν ιδιωτικό κέντρο ώστε να υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο γιο του και εξηγεί τον λόγο που το αμφισβητούσε. 

Στο μακροσκελές μήνυμά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο παιδί του, ενώ στο τέλος καταλήγει με το hashtag, #ananiadiskid.  

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. 

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του #Ananiadiskid», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid #happynameday #Timotheos

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

 

Κεντρική φωτο: NDP 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook