Αντζελίνα Τζολί: Εγινε τουρίστρια στο Λονδίνο για χάρη του Μάντοξ [Εικόνες]

Η Αντζελίνα Τζολί έγινε... τουρίστρια για χάρη του Μάντοξ, ο οποίος προφανώς ήθελε να επισκεφτεί ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

antzelina-tzoli-egine-touristria-sto-londino-gia-xari-tou-mantoks-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Την εβδομάδα που πέρασε, η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα παιδιά της και πήγε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της ομιλίας της στο πανεπιστήμιο LSE.

Τα έξι παιδιά της Τζολί φάνηκαν ευδιάθετα και ενθουσιασμένα ενώ η ίδια εμφανίστηκε ιδιαίτερα λαμπερή και όμορφη.

Splash
Splash

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Λονδίνο, η Τζολί έγινε τουρίστρια για χάρη του Μάντοξ, ο οποίος προφανώς ήθελε να επισκεφτεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Αντζελίνα δεν χάλασε το χατήρι του 15χρονου γιου της, και πήγε μαζί του για ιδιωτική ξενάγηση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η σταρ του Χόλιγουντ και ο πρωτότοκος γιος της πέρασαν τις πύλες του παλατιού και απήλαυσαν μια ξενάγηση για λίγους... αλλά δεν συνάντησαν τη Βασίλισσα. 

Splash
Splash

Ο 15χρονος Μάντοξ έμοιαζε εντυπωσιασμένος και χαρούμενος, αφού κατάφερε να δει από κοντά την επίσημη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ. Κάτι για το οποίο θα μιλάει στους φίλους του πίσω στην Αμερική.

Ωστόσο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν παρόντες στην επίσκεψη.

Splash
Splash

Οι κανονισμοί του παλατιού προβλέπουν επίσημες επισκέψεις μόνο για μερικές εβδομάδες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Φυσικά, η Τζολί και ο γιος της δεν ήταν τυχαίοι επισκέπτες, αν και δεν κατάφεραν να δουν κανένα μέλος της πιο διάσημης γαλαζοαίματης οικογένειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook