Άρον-άρον τα «μαζεύει» τώρα ο Ντέιμον μετά τον σάλο αντιδράσεων

Απολογείται τώρα ο Ματ Ντέιμον για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά.

aron-aron-ta-mazeuei-twra-o-nteimon-meta-ton-salo-antidrasewn
SHARE THIS
0
SHARES

Απολογείται τώρα ο Ματ Ντέιμον για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε πυρά όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ABC «Popcorn With Peter Travers».

Αναφερόμενος στα πρόσφατα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν για το Χόλιγουντ, ο Ματ Ντέιμον είπε ότι «υπάρχει διαφορά μεταξύ του να χτυπήσεις κάποιον απαλά στον πισινό και τον βιασμό ή τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού. Και αυτές οι δύο συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπιστούν και να εξαλειφθούν, αλλά δεν θα έπρεπε να εξισώνονται. Σωστά;».

Και στη συνέχεια ο Ματ Ντέιμον έγινε αντικείμενο κριτικής και πάλι για τα σχόλια που έκανε στο Business Insider σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής βίας στο Χόλιγουντ.

«Βρισκόμαστε σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή και νομίζω ότι είναι θαυμάσιο αλλά νομίζω ότι κάτι που δεν συζητείται συνολικά είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνδρες οι οποίοι δεν κάνουν τέτοια πράγματα και οι ζωές τους δεν θα επηρεαστούν», δήλωσε ο Ματ Ντέιμον.

Σε νέα όμως εμφάνισή του ο διάσημος ηθοποιός απολογήθηκε, λέγοντας ότι εύχεται να είχε ακούσει περισσότερα πριν λάβει αποφάσεις γι αυτό το θέμα και είπε ότι δεν θέλει να συμβάλει στον πόνο άλλων ανθρώπων με τα λόγια ή τις πράξεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook