Άρχισαν τα στοιχήματα: Νταϊάνα ή Αρθούρος το βασιλικό μωρό;

Οι Βρετανοί λατρεύουν τα στοιχήματα και το νέο μωρό της Βασιλικής οικογένειας έγινε σ ελίγες ώρες η νέα τους εμμονή.

arxisan-ta-stoiximata-ntaiana-i-arthouros-to-basiliko-mwro
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν Μαρκλ θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη του 2019.  η ανακοίνωση χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά για να φτάσει στα γραφεία στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και να αρχίσουν οι Βρετανοί να ποντάρουν για τί άλλο, παρά για το φύλο του μωρού. 

Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Paddy Power, αν το παιδί είναι κορίτσι, το πιθανότερο είναι να πάρει το όνομα της γιαγιάς του,"Νταϊάνα", κι αν είναι αγόρι πιθανότατα θα πάρει το κλασικό βασιλικό όνομα "Αρθούρος". 

Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι πολύ χαμηλά στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο - 7ο για την ακρίβεια - και δεν αναμένεται να φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός αν η βασίλισσα αποφασίσει διαφορετικά.

Μέχρι τότε το ζευγάρι θα ζήσει την απόλυτη δημοσιότητα, μετ ους παπαράτσι να τους ακολουθεί σε κάθε βήμα, τα εξώφυλλα των gossip περιοδικών να γράφουν ό,τι περνάει από το μυαλό των συντακτών και ο ιλίρες να πέφτουν βροχή στα στοιχήματα. 

Δύο μήνες πριν από τον γάμο, η Μέγκαν βλέποντας παιδικά ρούχα σε ένα ταξίδι στο Μπέλφαστ, είχε πει: «Είμαι σίγουρη ότι μια μέρα θα τα χρειαστούμε αυτά». Ο Χάρι από τη μεριά του εδώ και 3-4 χρόνια εκδήλωνε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook