Follow us

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι!

Βιογραφία σοκ για τη Λιζ Τέιλορ: Μέχρι τα 16 είχε κοιμηθεί με το μισό Χόλιγουντ: Με τον Μίκι Ρούνεϊ, τον Ρόναλντ Ρίγκαν, το Ερολ Φλιν και είχε κάνει τρίο με τον JFK!

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι!

Τα στοιχεία μιας πρόσφατης βιογραφίας για τη θρυλική ηθοποιό Λιζ Τέιλορ αποκαλύπτει ότι μέχρι τα 16 της είχε κοιμηθεί με το μισό Χόλιγουντ και είχε κάνει τρίο με τον JFK!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η νέα βιογραφία της μεγάλης σταρ.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι!

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν μόλις 14 ετών όταν έκανε αισθητή την παρουσία της παίζοντας σε χαριτωμένα φιλμ όπως «Lassie Come Home» και «The White Cliffs of Dover».

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 2

Δύο χρόνια νωρίτερα, είχε ήδη προωθηθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα παίζοντας σε ηλικία 12 ετών την θαρραλέα νεαρή ηρωίδα της National Velvet, και ιππεύοντας το αγαπημένο της άλογο.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 3

Στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία είχε ως βοηθό της το 24χρονο τότε αστέρι Μίκι Ρούνεϊ, σύμφωνα με στενό φίλο του οποίου, οι δυο τους ήρθαν τότε σε σεξουαλική επαφή (ενώ εκείνη ήταν ακόμα 12).

Μια πρόσφατη βιογραφία της, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η Τέιλορ έχασε την παρθενιά της στα 15, από τον Βρετανό ηθοποιό Πέτερ Λόφορντ, και στη συνέχεια είχε ερωτικές περιπέτειες με τον Ρόναλντ Ρέιγκαν και τον Ερολ Φλιν, ενώ στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον Όρσον Γουέλς. Η ίδια βιογραφία αναφέρει ότι η Τέιλορ είχε συμμετάσχει σε τρίο που περιλάμβανε τον Τζον Κένεντι.

Οι συγγραφείς της βιογραφίας ισχυρίζονται επίσης ότι η Τέιλορ ήταν μόλις 11 ετών όταν έμαθε από τη στενή της φίλη πώς να ικανοποιεί τους άνδρες, χωρίς να κοιμάται μαζί τους.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 4

Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν προκαλέσει αντιδράσεις καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές είναι νεκροί.

Αυτό που δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ είναι ότι η νεαρή Τέιλορ, ακόμα και σε πολύ νεαρή ηλικία ήταν ώριμη, ήταν βαθιά φιλόδοξη και πρώιμα σεξουαλική.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 5

Ήταν μόλις 11 ετών όταν συμμετείχε σε οντισιόν για το ρόλο της Velvet Brown στο National Velvet. Όταν οι παραγωγοί της είπαν ότι παραείχε επίπεδο στέρνο για να παίξει μια έφηβη, η Τέιλορ τους απάντησε προκλητικά: «Μην ανησυχείτε. Θα έχετε το στήθος που θέλετε».

Τρεις μήνες αργότερα επέστρεψε και, σηκώνοντας την μπλούζα της αποκάλυψε ένα πλούσιο στήθος, το οποίο πιστεύεται ότι το απέκτησε με τη χρήση κρεμών «ταχείας ανάπτυξης», ειδική διατροφή υψηλή σε λιπαρά και αυστηρές ασκήσεις ανάπτυξης του στήθους.

Ετσι πήρε τον ρόλο. Τότε το περιοδικό Time σχολίασε την «προ-εφηβική σεξουαλικότητα» της Τέιλορ στην οθόνη. Δεν ήταν οι μόνοι που το παρατήρησαν. Όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της σε προηγούμενες ταινίες, δήλωσαν ότι η ξαφνική εμφάνισή της στο καλλιτεχνικό στερέωμα με το National Velvet «έκλεψε» από την Τέιλορ την παιδική γλυκύτητα και τη συστολή της.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 6

Και ενώ άλλα κορίτσια της ηλικίας της έπαιζαν ακόμα με κούκλες, η Τέιλορ συνειδητοποίησε την επίδρασή της στους άνδρες. Στα 14, η Τέιλορ έβαφε τα νύχια της και φορούσε μπλούζες με βαθιά ντεκολτέ.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι «ήθελε να είναι γυναίκα»... επιδεικνύοντας μια θηλυκή φιγούρα όταν τα περισσότερα νεαρά κορίτσια βρίσκονταν ακόμη στη φάση της εξελίξής τους.

Τις νύχτες, η νεαρή Τέιλορ έμενε ξάγρυπνη και έκανε εξάσκηση στα γαλλικά φιλιά πάνω στο σατέν μαξιλάρι της.

Ακόμα και η μητέρα της, η οποία θα ήταν πιο λογικό αν προσπαθούσε να αποθαρρύνει την εκμετάλλευση της κόρης της ως αντικείμενο του σεξ, φαινόταν να την ενθαρρύνει.

Η Τέιλορ με τη μητέρα της
Η Τέιλορ με τη μητέρα της

Το τρίο με τον Κένεντι

Η Τέιλορ ήταν σχεδόν 16, όταν έκανε το μιούζικαλ «A Date With Judy». Ο Ρόμπερτ Στακ, ένας από τους συμπρωταγωνιστές της, φέρεται να ήταν ένας ακόμα εραστής της, ο οποίος στη συνέχεια την γνώρισε σε έναν φίλο του, έναν νεαρό που ονομαζόταν γερουσιαστής Τζον Κένεντι.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του «Porter and Prince», η Τέιλορ είχε συναντηθεί για πρώτη φορά με τον JFK ως ένα μικρό κορίτσι όταν οι γονείς της είχαν προσκληθεί στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ στο Λονδίνο.

Λένε ότι η ίδια η Τέιλορ είχε πει σε φίλους ότι στη δεύτερη συνάντησή τους, ενώ ήταν ακόμα έφηβη, η ίδια κατέληξε σε ένα τρίο στην πισίνα του Στακ μαζί με τον JFK.

Bιογραφία - σοκ: Η Λιζ Τέιλορ στα 16 της είχε κάνει τρίο με τον Κένεντι! - εικόνα 8

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ 08 Μαϊ 2024 | 17:57

Η Κέιτ Μίντλετον σκέφτεται τη συμφιλίωση με τον Χάρι και τη Μέγκαν- Ο λόγος που την κάνει να υποχωρήσει

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ "είναι ανοιχτοί" σε μια συμφιλίωση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

08 Μαϊ 2024 | 17:52

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει για τη ματαίωση της συνέντευξης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Με πήρε και μου είπε ότι..."

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει το πρωί της Τετάρτης για τη ματαίωση της σημερινής εμφάνισης του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή

08 Μαϊ 2024 | 15:57

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμο του! Οι διάσημοι προσκεκλημένοι

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ρίντλσπριγκερ

08 Μαϊ 2024 | 15:55

Η Έμη Λιβανίου φωτογραφίζει τον εφοπλιστή σύντροφο της, Πέτρο Παππά στα γενέθλιά του

Εδώ και έναν χρόνο περίπου η Έμη Λιβανίου είναι σε σχέση με έναν από τους ισχυρότερους Έλληνες στον τομέα της ναυτιλίας, τον Πέτρο Παππά.

ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ LOOK ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ 08 Μαϊ 2024 | 12:51

Μαρί Σαντάλ: Βόλτα στη Βουκουρεστίου με navy blazer και την αγαπημένη της τσάντα Birkin της Hermès

Η stylish ανοιξιάτικη εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα - Το παρόμοιο look με τον σύζυγό της Παύλο.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ.." 08 Μαϊ 2024 | 12:26

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την πρόκριση της Κύπρου - Τι θέλει να διορθώσει

"Θέλω να διορθώσω λίγο το..": Η Silia Kapsis έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό.

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ HAPPY DAY 08 Μαϊ 2024 | 12:25

"Αυτή τη φωτογραφία εμείς θα την πετάγαμε - Η Μενεγάκη μας γράφει κανονικότατα"

Τα περίεργα σχόλια στο Happy Day για τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές του Πάσχα.

08 Μαϊ 2024 | 12:25
08 Μαϊ 2024 | 12:25

Ματαιώθηκε η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Πρωινό - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει γνωστό πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό. Tι συνέβη;

08 Μαϊ 2024 | 12:24
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΖΑΚΕΤ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ 08 Μαϊ 2024 | 11:22

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το υπέροχο ινδικό φόρεμα που φόρεσε στις διακοπές του Πάσχα - Σε γαλάζιο -λευκό, ιδανικό για την εποχή

Το άνετο ινδικό φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Ο συνδυασμός με λευκό τζάκετ και σανδάλια.

"ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ" 08 Μαϊ 2024 | 10:28

Eurovision 2024: Χαλασμός με την Ιρλανδία - "Πέρασε το έκτρωμα πάτε καλά;" - "Τραγικό, θλιβερό, απαράδεκτο"

Χαμός με τα σχόλια στο Χ για την πρόκριση της Ιρλανδίας στον τελικό της Eurovision - "Κάντε και έναν αγιασμό ρε παιδί μου".