Βρήκαν κοκαΐνη στο μαιευτήριο που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον!

Απίστευτος πανικός ακολούθησε την ανακάλυψη ιχνών κοκαΐνης σε τουαλέτα του ιδιωτικού νοσοκομείου που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον.

brikan-kokaini-sto-maieutirio-pou-tha-gennisei-i-keit-mintleton
SHARE THIS
0
SHARES

Οι Αρχές εντόπισαν κοκαΐνη σε τουαλέτες, που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον θάλαμο της ιδιωτικής κλινικής όπου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. και βέβαια, σήμανε συναγερμός!  

Τα τεστ που έγιναν από τους αρμόδιους έδειξαν ότι η σκόνη που βρισκόταν σε νιπτήρα του νοσοκομείου St Mary στο Λονδίνο ήταν κοκαΐνη. Οι ελεγκτές υγείας που έφτασαν και ξεκίνησαν τις έρευνες υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν συνεχή και ενεργό δράση ώστε να εξαφανιστεί κάθε υποψία χρήσης ουσιών στο νοσοκομείο. 

Η ανακάλυψη έγινε ενώ η Βασιλική Οικογένεια περιμένει με αγωνία την άφιξη του νέου μέλους της, που όπως λέγεται έχει καθυστερήσει μία ολόκληρη εβδομάδα, με δεκάδες φανατικούς θαυμαστές να έχουν κατασκηνώσει στο Πάντιγκτον έξω από το νοσοκομείο, στο Δυτικό Λονδίνο.

Εκπρόσωπος του Imperial College Healthcare NHS Trust, δήλωσε: «Παίρνουμε την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας πολύ σοβαρά». Το Παλάτι του Κένσιγκτον πάντως, προέβη σε μία λιτή δήλωση: «Είναι θέμα του νοσοκομείου αυτό που συνέβη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook