Δείτε το Γιώργο Κιμούλη σε μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη του Μαριάννα

Είναι αφοσιωμένη στην υποκριτική τέχνη. Συνεχίζει τις σπουδές της και διαπρέπει στο εξωτερικό. Δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί όμως στην πρεμιέρα του πατέρα της...

deite-to-giwrgo-kimouli-se-mia-spania-emfanisi-me-tin-kori-tou-marianna
SHARE THIS
0
SHARES

  Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, στο πλευρό του πατέρα της στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου κι ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επίσημη πρεμιέρα του. Η Μαριάννα Κιμούλη είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην υποκριτική τέχνη. Συνεχίζει τις σπουδές της στο θέατρο και διαπρέπει στο εξωτερικό. Χαμηλών τόνων και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για την κόρη του κι όποτε του δίνεται η ευκαιρία μιλά με μεγάλο καμάρι για εκείνη. 

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Η Μαριάννα Κιμούλη δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο πλευρό του  στην επίσημη πρεμιέρα του.

  Ο Γιώργος Κιμούλης πρωταγωνιστεί στο έργο του Αρθουρ Μίλερ, «Ψηλά από τη γέφυρα» που έκανε πριν από λίγα 24ωρα επίσημη πρεμιέρα. Εκεί βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του, άνθρωποι από το χώρο της τέχνης, καθώς επίσης της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. 

Το έργο του Άρθουρ Μίλλερ ανέβηκε για πρώτη φορά ως μονόπρακτο στο θέατρο Coronet του Μπροντγουέι τον Σεπτέμβριο του 1955. Μας μεταφέρει στο Μπρούκλιν, την δεκαετία του ‘50. Ο Έντι Καρμπόνε, Ιταλός μετανάστης, εργάζεται στο λιμάνι για να καταφέρει να συντηρήσει τη σύζυγό του Mπέατρις και την ανιψιά του, Κάθριν. Συγγενείς της Μπέατρις μπαίνουν παράνομα στη χώρα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Φιλοξενούνται στο σπίτι της οικογένειας και οι ισορροπίες ανατρέπονται.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει η Νικαίτη Κοντούρη. Γιώργος Κιμούλης και Νικαίτη Κοντούρη συνυπογράφουν την μετάφραση του έργου.  

Δείτε τη Μαριάννα Κιμούλη με τον πατέρα της:

Γιώργος και Μαριάννα Κιμούλη (Φωτογραφία: NDP)
Γιώργος και Μαριάννα Κιμούλη (Φωτογραφία: NDP)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook