Δήλωση που θα συζητηθεί: «Η Ζωή ήταν πανέμορφη. Η Καλογρίδη είναι...»

«Ο Λυκουρέζος δεν μπορεί να βρει το alter ego της Ζωής. Η Ζωή δεν ήταν πειραγμένη, ήταν από τη φύση της έτσι όπως ήταν». Η χήρα του Αλέκου Σακελάριου παίρνει θέση.

dilwsi-pou-tha-suzititheii-zwi-itan-panemorfii-kalogridi-einai-peiragmeni
SHARE THIS
0
SHARES

«Η ζωή συνεχίζεται. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να κρίνω τον Λυκουρέζο, ούτε να τον κατακρίνω. Αυτός ξέρει αν του λείπει η Ζωή Λάσκαρη. Που σίγουρα του λείπει. Άποψη μου, γιατί τους είχα γνωρίσει και τους δύο μαζί και ήταν ένα ζευγάρι καταπληκτικό. Αλλά όπως είπαμε η ζωή συνεχίζεται. Έχει δικαίωμα να μπορεί και να θέλει και να βγει με μια άλλη γυναίκα, να πάει να φάει, να ερωτευτεί, να κάνει ό,τι θέλει. Ο Λυκουρέζος δεν μπορεί να βρει το alter ego της Ζωής. Έλα καλέ, η Ζωή ήταν πανέμορφη γυναίκα. Τι μοιάζει; Η Καλογρίδη είναι καταρχήν πειραγμένη γυναίκα. Δεν είναι; Ή κάνω λάθος; Η Ζωή δεν ήταν πειραγμένη, ήταν από τη φύση της έτσι όπως ήταν».

Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από τη σύζυγο του Αλέκου Σακελάριου, Τίνα, η οποία ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη της στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» στη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη. Αν και δεν υπήρξε επικριτική ως προς τη σχέση, πήρε ξεκάθαρη θέση στα όσα λέγονται περί ομοιότητας των δυο γυναικών.

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook