Είναι αληθινά παντρεμένη η Γουινόνα Ράιντερ με τον Κιάνου Ρίβς;

O σκηνοθέτης του Dracula του Bram Stoker λέει ότι η ταινία του 1992 με πρωταγωνιστή το ζευγάρι περιλάμβανε μια πραγματική γαμήλια τελετή.

einai-alithina-pantremeni-i-gouinona-rainter-me-ton-kianou-ribs
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι ωραίο να πιστεύει κανείς ότι δύο από τους μεγαλύτερους σταρ των 90s παραμένουν παντρεμένοι μετά από τόσα χρόνια.

Αφορμή για τα σενάρια αυτά έδωσε η νέα ταινία τους «Destination Wedding», η οποία «υπενθύμισε ότι οι δυο τους είχαν παντρευτεί πριν από 26 χρόνια, στον «Δράκουλα» που σκηνοθέτησε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα. Και δεν αποκλείεται ο γάμος τους αυτός να είναι αληθινός.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly η Ράιντερ θυμήθηκε ότι στα γυρίσματα εκείνης της ταινίας χρησιμοποιήθηκε αληθινός Ρουμάνος ορθόδοξος παπάς, και γύρισαν ολόκληρη γαμήλια τελετή. «Νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι», είπε, ενώ ο Κιάνου Ριβς που καθόταν δίπλα της στη συνέντευξη, δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε γίνει στη σκηνή. «Δηλαδή είπαμε “ναι”;», τη ρώτησε. «Ναι, δεν θυμάσαι, μάλιστα ήταν του Αγίου Βαλεντίνου!», απάντησε η Ράιντερ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Φράνσις Φορντ Κόπολλα επιβεβαίωσε την ιστορία της Γουϊνόνα, λέγοντας πως η σκηνή γάμου που αφορά το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι νομικά δεσμευτική.

Η σκηνή της τελετής γυρίστηκε σε μια ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στο Λος Άντζελες με έναν πραγματικό ιερέα. "Αυτό είναι πολύ αυθεντικό και νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο", δήλωσε ο Coppola. "Έτσι κατά κάποιον τρόπο, όταν ολοκληρώσαμε τη σκηνή, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Keanu και η Winona είναι πραγματικά παντρεμένοι ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και αυτής της τελετής".

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook