Οριστικό το «διαζύγιο express» Στόκα - Ρουβά -Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησης

Φαίνεται πως... «ο καφές κρύωσε πολύ γρήγορα» για τον Σάκη Ρουβά και τον Μπάμπη Στόκα. Ποιος είναι ο λόγος του «διαζυγίου express» τους.

einai-oristiko-apoxwrise-o-stokas-apo-to-sxima-me-ton-rouba---ti-sunebi
SHARE THIS
0
SHARES

Αποχώρησε ο frontman των Πυξ-Λαξ από το σχήμα με τον Ρουβά μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο των κοινών τους εμφανίσεων και την σχετικά χαμηλή προσέλευση του κοινού, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το σχήμα που προκάλεσε από την αρχή σχόλια και ερωτήματα με πιο κυρίαρχο το κατά πόσο θα «κολλούσε» ο Στόκας με τον Ρουβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Στόκας ζήτησε από τον επιχειρηματία του Estate να αποχωρήσει από το σχήμα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

 

Ωστόσο, πολλοί θεώρησαν ότι μάλλον δεν «κόλλησε» μαζί με τον Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου και το κοινό τους που είναι διαφορετικό από αυτό του Στόκα. Αν και η  «χημεία» μεταξύ τους ήταν καλή, αυτό δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσουν τις κοινές εμφανίσεις τους, αφού απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικά κοινά. 

 

Ενας ακόμα λόγος της αποχώρησης Στόκα αναφέρεται και η χαμηλή προσέλευση του κοινού στο μαγαζί, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί διασκέδασαν περίπου πεντακόσια άτομα ενώ η χωρητικότητα του χώρου είναι τριπλάσια. 

 

Το γεγονός επιβεβαίωσε σήμερα ο ίδιος ο Στόκας μιλώνστας στις κάμερες λέγοντας: «Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται, γίνεται για καλό».

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι το πρόσωπο που αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραγουδιστή είναι η… Έλλη Κοκκίνου. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook