Έξαλλη η Λίτσα Πατέρα: "Έγραψαν ότι έχω καρκίνο"!

"Με παίρνουν φίλοι και γνωστοί και με ρωτούν: “Τι έχεις Λίτσα μου; Τι έπαθες;". Η αστρολόγος άστραψε και βρόντηξε κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

eksalli-i-litsa-patera-egrapsan-oti-exw-karkino
SHARE THIS
0
SHARES

Μία ερώτηση ήταν αρκετή για να ξεσπάσει η Λίτσα Πατέρα. "Τί κάνεις;", ρώτησε η Φαίη Σκορδά τη γνωστή αστρολόγο και πήρε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε, αφού η Λίτσα ξεκαθάρισε με τον δικό της τρόπο τα σχετικά δημοσιεύματα για την υγεία της.

"Επειδή με ρωτάς πως είμαι και επειδή έχω κάποιο λόγο να πω κάποια πράγματα, θα μου επιτρέψεις. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν γραφτεί στα sites αναληθή πράγματα, δύσκολα. Δεν νοσηλεύτηκα ποτέ στον Ευαγγελισμό, δεν έκανα ποτέ αφαίρεση και δεν έχω καρκίνο. Είναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς. Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν. Λοιπόν συγγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Με παίρνουν φίλοι και γνωστοί και με ρωτούν: “Τι έχεις Λίτσα μου; Τι έπαθες;” Είναι πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα για να λέγονται έτσι, χωρίς να υπάρχει τίποτα απολύτως".

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook