Έπρεπε η Μαρία να κάνει το Power of love; Ο Φώτης απαντάει

Η Μαρία Μπακοδήμου και η απόφασή της να παρουσιάσει το ριάλιτι Power of love έχει σχολιαστεί εξαιρετικά αρνητικά. Τι λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για αυτό;

eprepe-i-maria-na-kanei-to-power-of-love-o-fwtis-apantaei
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν για το τηλεοτπικό κοινό το αχώριστο δίδυμο. Η κρίση , όμως, "χτύπησε" και τους δυο κολητούς φίλους και οι δρόμοι τους χώρισαν επαγγελματικά. Τη σεζόν που διανύουμε η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να παρουσιάσει το αμφιλεγόμενο ριάλιτι Power of Love, που δέχεται σκληρές κριτικές για την ποιότητα και το επίπεδό του.  Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς συνέβη και δέχτηκε η Μπακοδήμου, με την προσωπικότητα και το επίπεδο που έχει, να παρουσιάσει ενός τέτοιου είδους ριάλιτι. 

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον ρώτησαν σχετικά. Η απάντηση του; «Δεν είναι κάτι το οποίο παρακολουθώ, όμως, αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τον λόγο για τον οποίο το έκανε η Μαρία. Και φυσικά η Μαρία βρήκε κάτι το οποίο της αρέσει μέσα σε αυτό, το οποίο είναι δικό της και το έχει πει ότι είναι κάτι το οποίο ήθελε πολύ να κάνει. Την θαυμάζω που το κάνει γιατί το κάνει πάρα πολύ καλά».

 Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook