΄Ετοιμος να γίνει πατέρας ο Γιουσέιν Μπολτ

Η τυχερή λέγεται Κάσι Μπένετ, είναι διευθύντρια μάρκετινγκ και δοκιμάστηκε σε σχέση μαζί του που φαίνεται πως έχει γερές βάσεις. Εξ' ου και τα πράγματα είναι σοβαρά

etoimos-na-ginei-pateras-o-giousein-mpolt
SHARE THIS
0
SHARES

  Στα 32 του αποφάσισε να κάνει οικογένεια. Ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ, μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό να μην ήθελε να δεσμευτεί, (και να περνούσε, μεταξύ άλλων, τρελά καλοκαίρια στη Μύκονο), τώρα, όμως, είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

 Η τυχερή λέγεται Κάσι Μπένετ, είναι διευθύντρια μάρκετινγκ και δοκιμάστηκε σε σχέση μαζί του που φαίνεται πως έχει γερές βάσεις. Εξ' ου και τα πράγματα είναι σοβαρότερα παρά ποτέ..

  Μέχρι πρότινος, όταν ρωτούσαν τον Γιουσέιν Μπολτ αν θα ήθελε να κάνει παιδιά, εκείνος απαντούσε πως δεν έχει έρθει η σωστή εποχή. Τελικά, όμως, φαίνεται πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον άνθρωπο - αστραπή και αποφασιστικός "παράγοντας" γι' αυτό δεν είναι άλλη από την Κάσι Μπένετ, τη σύντροφό του.

 

 

"Είμαστε πλέον σε σοβαρή σχέση", ανέφερε ο ίδιος. "Κάναμε ένα βήμα τη φορά. Συνεχίζουμε". Αλήθεια, πως θα έβλεπε τον εαυτό του σε ρόλο πατέρα;

"Δεν ξέρω. Θα δούμε πως θα τα πάω...", είναι η απόλυτα ειλικρινής απάντησή του.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook