Φρέντυ Σερπιέρι: «Εφυγε» από τη ζωή ο μεγάλος έρωτας της Μαρινέλλας

Ο μεγάλος έρωτας της Μαρινέλλας, ο πατέρας του παιδιού της, αθλητής, αριστοκράτης αληθινός, διατήρησε πάντα ένα χαμηλό προφίλ και ήταν πάντα στο πλευρό της.

frentu-serpieri-efuge-o-megalos-erwtas-tis-marinellas
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν ήταν και λίγο στη δεκαετία του εβδομήντα να έχεις παιδί εκτός γάμου. Η Μαρινέλλα το τόλμησε και τότε έμοιαζε εξωπραγματικό. Τότε εκτός από τους αστούς που τον γνώριζαν, άκουσε και ο υπόλοιπος κόσμος σαν ψίθυρο και για πρώτη φορά το όνομα του Φρέντυ  Σερπιέρη, συντρόφου της Μαρινέλλας και πατέρα της μονάκριβης κόρης της Τζωρτζίνας.
 
Με τη Μαρινέλλα έζησαν για τέσσερα χρόνια ένα μεγάλο έρωτα που δεν έφτασε ποτέ σε γάμο. Ο Φρέντυ Σερπιέρης, αθλητής, αριστοκράτης αληθινός, διατήρησε πάντα ένα χαμηλό προφίλ, αναγνώρισε το παιδί, και ήταν πάντα στο πλευρό της Μαρινέλλας και της κόρης του.

 

Η Μαρινέλλα συνδεόταν με στενή φιλική σχέση με τον Σερπιέρη και την οικογένεια που δημιούργησε στη συνέχεια, την γυναίκα του Σαμπρίνα και το γιό του, με τον οποίο η Τζωρτζίνα ήταν σαν αδέρφια. Η Μαρινέλλα μπορεί να μην παντρεύτηκε τον Σερπιέρη, αλλά τον ίδιο χρόνο είχε παντρευτεί, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της, τον Τόλη Βοσκόπουλο.
 
 Ένα ατύχημα, κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού, τον περασμένο Δεκέμβριο τον βύθισε σε κώμα . Ο Σερπιέρης πνίγηκε με μια μπουκιά φαγητό, ο εγκέφαλός του δεν οξυγονώθηκε και μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας κατέληξε την περασμένη Τετάρτη.
Η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 22 Απριλίου με παρόντα μόνο τα μέλη της οικογένειάς του, μιας οικογένειας που έπαιξε πολιτικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

 

Γόνος της οικογένειας Σερπιέρη, διετέλεσε Πρόεδρος και ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ενώ ως αθλητής της ιππασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης και επίσης πρόεδρος της επιτροπής ιππασίας που υπαγόταν στο ΣΕΓΑΣ καθώς και πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας όταν το άθλημα «έφυγε» από ον ΣΕΓΑΣ και έγινε ανεξάρτητη Ομοσπονδία.

 


Διετέλεσε Α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και  πρόεδρος (1975 – 1983, 1990 – 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 – 1989) και επίτιμος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας ενώ με δικές του ενέργειες απέκτησε η ελληνική ιππασία τον χώρο της στο Μαρκόπουλο.

 


Ο Φρέντυ Σερπειέρης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Ιωάννη Σερπιέρη και της Ντιντί Βλαστού. Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από την οικογένεια Σερπιέρη ιταλικής καταγωγής ενώ από την πλευρά της μητέρας του από παλιά οικογένεια της Χίου. Είναι δισέγγονος του Τζιανμπατίστα Σερπιέρη, ιδιοκτήτη των Μεταλλείων Λαυρίου και του ομώνυμου αρχοντικού, του Γεωργίου Παχύ, πολιτικού και κτηματία, καθώς και τρισέγγονος του Γεωργίου Σκουζέ. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Γενεύη. Η οικογένειά του συνδεόταν με την βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook