Γιατί η Μελάνια Τραμπ δεν είναι αληθινή Πρώτη Κυρία

«Η Μελάνια Τραμπ είναι τόσο άχρωμη και άοσμη, που πραγματικά μετράει ως είδηση μόνο για τα πανάκριβα ρούχα και τα παπούτσια της» λέει το δημοσίευμα.

giati-i-melania-tramp-den-einai-alithini-prwti-kuria
SHARE THIS
0
SHARES

«Εγώ είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ», δήλωσε πριν από λίγες μέρες η Ιβάνα Τραμπ σε συνέντευξή της, προκαλώντας την οργή της Μελάνια Τραμπ. «Εγώ είμαι η Πρώτη Κυρία, εντάξει;» τόνισε.

Σίγουρα η πρώην κυρία Τραμπ ξέρει πώς να δημιουργεί ντόρο. Και εκτός από τη σημασιολογία, έχει δίκιο στο γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ δεν είναι μια αληθινή Πρώτη Κυρία, αφού καμία σχέση δεν έχει με τον πραγματικό θεσμικό ρόλο της, τονίζει σε άρθρο του ο Independent

Reuters
Reuters

Συνέβησαν διάφορα περίεργα γεγονότα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της διοίκησης Τραμπ, μεταξύ των οποίων και η σχετική απουσία της Πρώτης Κυρίας από τον ουσιαστικό ρόλο της.

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ είναι τόσο άχρωμη και άοσμη, που πραγματικά μετράει ως είδηση μόνο για τα πανάκριβα ρούχα και τα παπούτσια της. 

Και η προσέγγισή της στον ουσιαστικό δημόσιο ρόλο της Πρώτης Κυρίας είναι πολύ χαμηλή έως ανύπαρκτη.

Reuters
Reuters

Παρά κάποιες προσπάθειες να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τα παιδιά και τον εκφοβισμό στο διαδίκτυο, η Μελάνια Τραμπ ως πρώτη κυρία έχει επιλεξει να παρέχει μια διάφανη επιφάνεια πάνω στην οποία οι Αμερικανοί μπορούν να προβάλλουν τις φαντασιώσεις τους γι 'αυτήν και για τον γάμο της με τον προέδρο.

Μετά από το βίντεο που έδειχνε το χαμόγελο να ξεθωριάζει από το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του συζύγου της, που έγινε viral, η Μελάνια φάνηκε παγιδευμένη μέσα το γάμο της, μια εικόνα που την ακολουθεί από τότε.

Reuters
Reuters

Και όπως παρατηρούν όλοι, η πολύ όμορφη αλλά αδιάφορη Πρώτη Κυρία φαίνεται να αποφεύγει σε μεγάλο βαθμό τα πρωτοσέλιδα κατά τη διάρκεια του ταραχώδους πρώτου έτους προεδρίας του συζύγου της, με το να κρύβεται πίσω από κομψά φορέματα και σκαρφαλώνοντας σε ψηλά τακούνια.

Reuters
Reuters

Oμως, αρκεί αυτή η «προσφορά» για μια Πρώτη Κυρία;

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook