Η 73χρονη Λ. Χάτον, το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο με την 73χρονη Λορίν Χάτον, μούσα της νέας καμπάνιας εσωρούχων του αμερικανικού οίκου Calvin Klein.

SHARE THIS
0
SHARES

Θεωρείται η επιτομή της διαχρονικής ομορφιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2016, στα 72 της χρόνια, έκλεισε μαζί με τη Τζίτζι Χαντίντ το σόου του ιταλικού οίκου Bottega Veneta στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. 

Λίγους μήνες αργότερα, η Λορίν Χάτον επανέρχεται στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας ένα ρόλο που ίσως θα ξένιζε κάποιους: Σε ηλικία 73 ετών αναλαμβάνει το ρόλο του μοντέλου εσωρούχων για τη νέα γυναικεία κολεξιόν του Calvin Klein.Η Χάτον πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, την οποία φωτογράφησε η Σοφία Κόπολα δίπλα στις Κίρστεν Ντανστ, Μάγια Χοκ (κόρη του Ιθαν Χοκ) και άλλες. Η Σοφία Κόπολα σκηνοθέτησε, επίσης, σύντομα διαφημιστικά σποτάκια με τα μοντέλα και τις ηθοποιούς που συμμετείχαν στην καμπάνια.

Η Coppola ανέφερε ότι άντλησε έμπνευση για τη φωτογράφηση και τις ασπρόμαυρες, αναλογικές φωτογραφίες από τις παλαιότερες διαφημιστικές καμπάνιες του Avendon με την Αντι μακ Ντάουελ ή τις φωτογραφίες της Κέι Μος από τη δεκαετία του '90.

Η γυναικεία κολεξιόν του Calvin Klein διαδέχτηκε την αντίστοιχη αντρική που είχε ως πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς της βραβευμένης με όσκαρ ταινίας «Moonlight».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook