Η άνευ προηγουμένου απόφαση του παλατιού για την Μαρκλ και τα Χριστούγεννα

Σπάνε ξανά το πρωτόκολλο ο Χάρι και η Μάρκλ: Η ανακοίνωση του παλατιού που ξάφνιασε τα βρετανικά ΜΜΕ αφού την χαρακτηρίζουν άνευ προηγουμένου.

i-aneu-proigoumenou-apofasi-tou-palatiou-gia-tin-markl-kai-ta-xristougenna
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτό το ζευγάρι ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα μέσα στο παλάτι. Από τους τυπικούς κανόνες για τις κοινές εμφανίσεις και τα δημόσια αγγίγματα μέχρι αυστηρούς κανόνες του παλατιού για τη συμμετοχή μελών στους εορτασμούς. 

Splash
Splash

Καταρχάς, να τονίσουμε ότι μέχρι σήμερα, απαγορευόταν σε συντρόφους των μελών της βασιλικής οικογένειας να συμμετάσχουν σε επίσημους εορτασμούς με τα κανονικά μέλη της, παρά μόνο μετά τον γάμο. 

Αυτόν τον κανόνα έρχονται να ανατρέψουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού - σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters - μόλις ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι η αρραβωνιαστικιά του δεύτερου γιου του Καρόλου θα περάσει τις γιορτές μαζί με τη βασιλική οικογένεια ως επίσημο μέλος της.  

Μάλιστα, θα την δούμε ακόμα και στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Reuters
Reuters

Σε ένα διάλειμμα από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι βασιλικοί εταίροι πρέπει να περιμένουν έως ότου παντρευτούν για να προσκληθούν, η Μαρκλ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Χάρι, του Γουίλιαμ και της Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρίγκιπα στο παλάτι του Κένσινγκτον

«Να περιμένετε να δείτε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον Πρίγκιπα Χάρι και την κ. Μαρκλ στο Sandringham την Ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού την Τετάρτη. 

Reuters
Reuters

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι είναι άνευ προηγουμένου ένας άγαμος σύντροφος να λάβει μέρος στους βασιλικούς εορτασμούς των Χριστουγέννων και ότι η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Sandringham μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Γουίλιαμ το 2010.   

Reuters
Reuters

Προφανώς όλα γίνονται για τη δημοσιότητα και για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για το παλάτι, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα που όλο και πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια.  

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook