Η Φαίη Σκορδά, η "οξεία ψωνίτιδα" και η ηθική του επαγγελματία

"Μετά από τόσα χρόνια είμαι σε θέση να μπορώ να πω εκεί θέλω να πάω και για προσωπικούς λόγους δεν θέλω να δώσω συνεντεύξεις".

i-faii-skorda-i-okseia-pswnitida-kai-i-ithiki-tou-epaggelmatia
SHARE THIS
0
SHARES

Άστραψε και βρόντηξε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Πρω1νό και εξέφρασε το παράπονό του για τις celebrities που δεν παρευρέθηκαν στο ημερολόγιο του.  

Οι συνεργάτες της εκπομπής απόρησαν πώς γίνεται ένας κομμωτής με το δικό του όνομα και την εμπειρία του να λάβει τέτοια "απόρριψη".

Μάλιστα, ο συνεργάτης της εκπομπής Άρης Καβατζίκης πήρε θέση, τονίζοντας: «Εδώ κάλεσε κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί χρόνια να τον βοηθήσουν και να είναι στο πλευρό του και δεν δέχτηκαν. Εγώ τον καταλαβαίνω και συντάσσομαι στο θέμα “οξείας ψωνίτιδας” που επικρατεί στην Ελλάδα».

 

Ζητώντας του η Φαίη να εξηγήσει τι εννοεί, εκείνος αναφέρθηκε σε πρόσφατο συμβάν με το περιοδικό που διευθύνει και τη φωτογράφηση για τα 12α γενέθλια του, λέγοντας ότι οι πιο «απρόσιτοι» άνθρωποι μίλησαν, ενώ «υπήρξαν τραγουδιστές που δεν έδωσαν ευχές στο περιοδικό, επειδή δεν συμμετέχουν σε συλλογικά θέματα με άλλους». 

Μετά από αυτό η παρουσιάστρια μίλησε για τις δικές της εμπειρίες: «Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δεν θα κάνω κάτι χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια είμαι σε θέση να μπορώ να πω εκεί θέλω να πάω και για προσωπικούς λόγους δεν θέλω να δώσω συνεντεύξεις. Δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι όχι λες και είσαι 5 χρονών».

Και κατέληξε, αναφερόμενη σε παλαιότερο περιστατικό όταν αρνήθηκε το Mega να παραχωρήσει η ίδια συνέντευξη σε πρώην συνεργάτη της: «Είναι κάποια πράγματα όταν είσαι ώριμος επαγγελματίας και υπάρχει μία ηθική που πρέπει να σέβεσαι. Τελεία!».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook