Η γυμνή αποκάλυψη της πρώην του Κλούνεϊ στην Οπερα

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις απολάμβανε το χορό στη Βιέννη, όταν η τουαλέτα της έπεσε και το στήθος της αποκαλύφθηκε γυμνό σε θεατές και φωτογράφους

i-gumni-apokalupsi-tis-prwin-tou-klounei-stin-opera
SHARE THIS
0
SHARES

Ολα τα φλας και τα βλέμματα επάνω της συγκέντρωσε η φλογερή Ελιζαμπέτα Κανάλις, γνωστή παγκοσμίως και ως η πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ -ήταν για καιρό η μόνιμη συνοδός του μέχρι που μπήκε στη ζωή του η Αμάλ Αλαμουντίν- κατά την εμφάνισή της στον καθιερωμένο ετήσιο χορό της Οπερας της Βιέννης. Ο λόγος, δεν ήταν μόνο η γοητεία και η εκθαμβωτική εμφάνισή της με κόκκινη μακριά τουαλέτα, ούτε το γεγονός ότι συνόδευε έναν κύριο πολλές δεκαετίες μεγαλύτερό της -γεγονός που επίσης συζητήθηκε-, τον 82χρονο δισεκατομμυριούχο, Ρίτσαρντ Λούγκνερ, αλλά ένα μικρό ενδυματολογικό ατύχημα που οδήγησε στην... αποκάλυψη.

Την ώρα του βαλς, η στράπλες τουαλέτα έπεσε και το στήθος της Ελιζαμπέτα αποκαλύφθηκε γυμνό, την ώρα που εκείνη συνέχιζε να χορεύει απτόητη, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία -η συγκεκριμένη δημοσιεύεται στη σημερινή Bild.

 

Το συμβάν έχει πάρει μεγάλη έκταση κυρίως στον αυστριακό Τύπο, που ήδη το βάφτισε «nipplegate» (το σκάνδαλο της θηλής). Η Κανάλις, πάντως, δεν έδειξε να πτοείται από το συμβάν, συνέχισε να απολαμβάνει τη βραδιά, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους «είναι μια ατμόσφαιρα, που όλοι πρέπει να βιώσουν...».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook