Η κόρη της Βίκυς Βολιώτη είναι η πιο όμορφη κοκκινοσκουφίτσα

Μια υπέροχη φωτογραφία της Αννας, της υιοθετημένης κόρης της Βίκυς Βολιώτη, ανέβασε στο instagram η νονά της, Σμαράγδα Καρύδη.

i-kori-tis-bikus-boliwti-einai-i-pio-omorfi-kokkinoskoufitsa
SHARE THIS
0
SHARES

Οι απόκριες είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, και η κόρη της Βίκυς Βολιώτη, η μικρή Αννα, δεν αποτελεί την εξαίρεση.

Η Αννα, ντύθηκε κοκκινοσκουφίτσα και η νονά της , η Σμαράγδα Καρύδη, ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία της στο instagram.

.

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός γης Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν την Αννα από την Αιθιοπία πριν από εναμιση χρόνo. Η μικρή Αννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο τον περασμένο Ιούνιο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

Η ίδια η Βίκυ Βολιώτη έχει πει σε συνέντευξή για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί: 

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία

Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεις να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αλλάζει για τα βρέφη που μεγαλώνουν στα αζήτητα στην Ελλάδα του 2017;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook