Η κόρη Τουμασάτου-Σταύρου, οι φωτογράφοι και το δικαστήριο

"Σε πρεμιέρα η κόρη μου με τις κάμερες; Δεν έχουμε μουρλαθεί ακόμα, σιγά σιγά. Θα βγάλω το παιδί στις κάμερες;"

i-kori-toumasatou-staurou-oi-fwtografoi-kai-to-dikastirio
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 26 Ιανουαρίου του 2011 η Μαριάννα Τουμασάτου έφερε στον κόσμο την κόρη της, με τον Αλέξανδρο Σταύρου συνεχώς στο πλευρό της, ακόμα και την ώρα του τοκετού.  Ο χώρος έξω από το δωμάτιο είχε κατακλυστεί από λουλούδια και μπαλόνια, συναδέλφους που πήγαν να την επισκεφτούν αλλά και θαυμαστές του ζευγαριού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2010, με μάρτυρες την Έλενα Ακρίτα και την Ηρώ Λούπη.

Πριν ακόμα έρθει στον κόσμο η κόρη τους είχαν αποφασίσει ότι δεν θέλουν να την εκθέσουν με κανέναν τρόπο στη δημοσιότητα και έχουν κάνει τα πάντα ώστε το παιδί να είναι απόλυτα προφυλαγμένο όλα αυτά τα χρόνια. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τη Μαριάννα Τουμασάτου λόγω της πρεμιέρας της παράστασης που πρωταγνωιστεί και ρώτησαν την ηθοποιό αν θα πάει στην πρεμιέρα η κόρη της. Δεν έκρυψε με την αντίδρασή της την ενόχλησή της, λέγοντας: «Όχι βέβαια! Σε πρεμιέρα η κόρη μου με τις κάμερες; Δεν έχουμε μουρλαθεί ακόμα, σιγά σιγά».

Μάλιστα, τόνισε τον φόβο της να την εκθέσει, προσθέτοντας την περιπέτεια που είχε πριν από χρόνια με τους φωτογράφους: «Θα βγάλω το παιδί στις κάμερες; Ανήλικη ήταν όταν δύο μηνών μου την έβγαλαν σε φωτογραφία και τρέχαμε στα δικαστήρια. Ασ’ το να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μια χαρά είναι στο σπίτι το παιδί».

Κατέληξε, εξηγώντας: «δεν θα έλεγα ότι με παρακολουθεί ιδιαίτερα. Γιατί τα παιδιά των γιατρών πάνε στα χειρουργεία και βλέπουν την ανοιχτή καρδιά, το πόδι, το διάστρεμμα; Τι κάνουν; Όχι ρε παιδιά. Ό,τι είναι να δει, όπως θα το έβλεπε αν είναι για παιδάκια».

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook