Η Μαριτίνα "ένωσε" ξανά τη Μιμή και τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο

Η 18χρονη κόρη της Μιμής Ντενίση είναι πάντα η πρωταγωνίστρια της ζωής της και ο άνθρωπος που απέδειξε ότι ο Σωτήρης Πολύζος είναι άνθρωπος της οικογένειας.

i-maritina-enwse-ksana-ti-mimi-kai-ton-prwin-suzugo-tis-swtiri-poluzo
SHARE THIS
0
SHARES

Ο μεγαλύτερος και ωραιότερος ρόλος της ζωής της Μιμής Ντενίση δεν είναι άλλος από αυτόν της μητέρας. Η κόρη της Μαριτίνα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της προσωπικής της ζωής. Στις περισσότερες συνεντεύξεις της μονοπωλέι το ενδιαφέρον και τα λόγια αγάπης περισσεύουν.

 

Η Μαριτίνα έγινε 18 και είναι έτοιμη μετά παό την αποφοίτησή της να ανοίξει τα φτερά της και να ασχοληθεί με ό,τι επιλέξει, πάντα με τη στήριξη της μητέρας της. Το μικρό κοριτσάκι που πόζαρε στην αγκαλιά της μητέρας του πόζαρε ξανά την ημέρα της αποφοίτησής της, κάνοντας μία ωραία έκπληξη σε όλους. Μαζί με τη Μιμή , τη μητέρα της Μαρία και την αδελφή της Σοφία, βρισκόταν εκεί για αυτή την τόσο σημαντική μέρα και ο πρώην σύζυγος της Ντενίση, ο Σωτήρης Πολύζος. 

 

Όλοι μαζί, ως οικογένεια, πόζαραν για χάρη των φωτογράφων συγκινημένοι, αποδεικνύοντας αυτό που οΣωτήρης Πολύζος λέει όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν το διαζύγιο: η σχέση του με την οικογένεια είναι άψογη και πάνω από όλα αυτοί οι άνθρωποι σέβονται και εκτιμούν απεριόριστα ο ένας τον άλλον.

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook